ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

1
Προσοχή: Το άρθρο περιέχει σκληρές εικόνες που πολλοί μπορεί να βρουν ενοχλητικές.



Η Jacqui Saburido από την Βενεζουέλα πάντα ονειρευόταν να ταξιδέψει στις ΗΠΑ και να βελτιώσει τα αγγλικά της.

Έτσι, το 1999, όταν το όνειρό της έγινε τελικά πραγματικότητα και πήγε στο Τέξας να σπουδάσει, ήταν πάρα πολύ ενθουσιασμένη. Ήταν μόλις 20 χρονών τότε και δεν είχε ιδέα πως το όνειρό της αυτό θα κατέληγε σε εφιάλτη…

Όλα ξεκίνησαν στις 19 Σεπτεμβρίου του 1999. Η Jacqui ήταν με φίλους της σε ένα πάρτι γενεθλίων, αλλά δεν ήταν το μόνο πάρτι που γινόταν σε εκείνη την περιοχή εκείνη τη μέρα. Όχι πολύ μακρυά, ο 18χρονος Reggie ήταν επίσης σε ένα πάρτι και είχε πιει πάρα πολύ. Δεν τον πείραζε το γεγονός πως ήταν κάτω από το επιτρεπόμενο όριο ηλικίας – ήθελε να περάσει καλά.
Κάποια στιγμή της βραδιάς, πήρε το αυτοκίνητό του και ξεκίνησε να πάει σε ένα άλλο πάρτι. Συνέχισε να πίνει και εκεί και όταν το μονοπάτι του διασταυρώθηκε με αυτό της Jacqui, δεν ήταν σε κατάσταση να οδηγήσει.


Αργά εκείνη την νύχτα, η Jacqui και δύο φίλοι της επέστρεφαν στο σπίτι και όλοι τους ήταν νηφάλιοι. Ο Reggie από την άλλη ήταν σε άσχημη κατάσταση. Καθώς τα δύο αυτοκίνητα πλησίασαν, ο Reggie έχασε τον έλεγχο του δικού τους και χτύπησε μετωπικά το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν η Jacqui και οι φίλοι της.

Οι φίλοι της πέθαναν ακαριαία, αλλά εκείνη παγιδεύτηκε κάτω από το ταμπλό και ήταν ακόμα ζωντανή όταν η μηχανή έπιασε φωτιά. Χωρίς να μπορεί να κουνηθεί, έβλεπε τις φλόγες να πλησιάζουν. Ο Reggie είχε τις αισθήσεις του και κάλεσε βοήθεια, αλλά μέχρι να φτάσει, οι φλόγες είχαν ήδη φτάσει στην Jacqui.

Δυσκολεύτηκαν πολύ να την βγάλουν από το φλεγόμενο αμάξι ενώ εκείνη ούρλιαζε από τον πόνο. Τελικά, σταμάτησε να φωνάζει.

Μετά από αυτό που φάνηκε σαν αιωνιότητα, οι πυροσβέστες κατάφεραν να σβήσουν τις φλόγες και να τραβήξουν την άτυχη κοπέλα από το αμάξι. Είχε καεί πολύ άσχημα και η ζωή της βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση. Μεταφέρθηκε αμέσως σε νοσοκομείο και μετά από πολλές ώρες εγχείρηση, τελικά κατάφεραν να της σώσουν τη ζωή.

Τα τραύματά της ήταν πολύ βαριά – σχεδόν όλο της το σώμα είχε καεί, τα μάτια της είχαν σχεδόν λιώσει αφήνοντάς την σχεδόν τυφλή και τα δάχτυλά της έπρεπε να ακρωτηριαστούν.


Πέρασε πολλούς μήνες επεμβάσεων και κάθε μέρα ήταν μαρτύριο. Το πρόσωπο και το σώμα της ήταν καλυμμένο με ουλές – δεν γινόταν να την αναγνωρίσεις. Η ζωή της δεν θα ήταν ποτέ πια το ίδιο.


Ενώ οι γιατροί πάλευαν να σώσουν τη ζωή της, ο Reggie μεταφέρθηκε και εκείνος στο νοσοκομείο, αλλά είχε μόνο μερικές γρατσουνιές και κοψίματα. Οι εξετάσεις αίματος έδειξαν πόσο μεθυσμένος ήταν. Συνελήφθη και κατηγορήθηκε για οδήγηση υπό επήρεια αλκοόλ σκοτώνοντας δύο από τους φίλους της Jacqui. Για τον πατέρα της αυτό ήταν μία μικρή παρηγοριά.


Καταδικάστηκε σε πολλά χρόνια στην φυλακή και έτσι το μέλλον που φαινόταν λαμπρό για τον νεαρό αθλητή καταστράφηκε. Η πραγματική τιμωρία του όμως είναι πως πάντα θα ξέρει πως είναι υπεύθυνος για τον θάνατο δύο ανθρώπων και την καταστροφή ενός τρίτου.

Και όλα αυτά λόγω της λάθος απόφασης να οδηγήσει ενώ ήταν μεθυσμένος. Θα έδινε τα πάντα για να άλλαζε το παρελθόν, αλλά τώρα πια είναι πολύ αργά.


Η Jacqui έκανε ότι μπορούσε για να παραμείνει αισιόδοξη. Συνέχισε τα μαθήματα και τώρα που ο πόνος δεν είναι τόσο μεγάλος, προσπαθεί να κάνει πράγματα στη ζωή της. Η πρώτη της προτεραιότητα είναι να μην χάσει τον εαυτό της. Μπορεί να έχει μάθει να ζει με τις σωματικές της ουλές, αλλά τα ψυχολογικά σημάδια συνεχίζουν να την στοιχειώνουν.


Από το ατύχημα, έχει κάνει πάνω από 50 επεμβάσεις. Ωστόσο, ακόμα δεν μπορεί να ξεχάσει εκείνη την τραγική μέρα.


Δείτε την τραγική της ιστορία στο βίντεο που ακολουθεί:

Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο: αυτοί που πίνουν και οδηγούν δεν είναι επικίνδυνοι μόνο για τους εαυτούς τους αλλά και όλους τους άλλους.
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

  1. Και ενώ δείχνει για απάτη όπως τα περισσότερα άρθρα του είδους,το συγκεκριμένο είναι δυστυχώς αληθινό,όπως αναφέρεται στο Snopes.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top