ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Την Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου αναμένονται νεφώσεις σε όλη τη χώρα που κατά τόπους θα είναι πυκνότερες.
Εξαίρεση αποτελεί το νότιο και ανατολικό Αιγαίο, όπου ο καιρός θα είναι αρχικά σχεδόν αίθριος, αλλά κατά τη διάρκεια της μέρας θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Ασθενείς βροχοπτώσεις θα σημειώνονται από τις πρώτες ώρες του εικοσιτετραώρου σε όλη σχεδόν την ηπειρωτική χώρα και τα νησιά του Ιονίου. Από νωρίς το πρωί όμως οι βροχές θα ενισχυθούν αρχικά στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, και τη δυτική Στερεά, και στη συνέχεια στην Μακεδονία, Θεσσαλία, υπόλοιπη Στερεά και Πελοπόννησο. Από το μεσημέρι και έπειτα στις παραπάνω περιοχές θα εκδηλωθούν και καταιγίδες ή όμβροι, φαινόμενα που κατά τόπους θα είναι αρκετά ισχυρά. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας και τις πρώτες πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, κυρίως στις περιοχές με μεγάλο υψόμετρο. Οι άνεμοι στα πελάγη θα ενισχυθούν και θα φτάνουν τοπικά τα 9 μποφόρ.
Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς, στην κεντρική και νότια από 13 έως 20, στα νησιά του Ιονίου από 17 έως 22, στα νησιά του Αιγαίου από 13 έως 25, και στην Κρήτη από 14 έως 22.
Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, σταδιακά όμως θα ενισχυθούν και θα φτάνουν τοπικά και τα 9 μποφόρ. Στο κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, με ενίσχυση προς το βράδυ, οπότε θα φτάνουν τοπικά τα 8 μποφόρ. Στο νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, με ενίσχυση προς το βράδυ, οπότε θα φτάνουν κατά τόπους τα 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές και νοτιοανατολικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, με ενίσχυση προς το βράδυ οπότε θα φτάνουν κατά τόπους τα 9 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με ασθενείς βροχές καθ'ολη τη διάρκεια της ημέρας. Ιδιαίτερα προς το βράδυ, υπάρχει πιθανότητα για εκδήλωση ισχυρών βροχοπτώσεων ή καταιγίδων. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ, με ενίσχυση προς το βράδυ, όποτε στα ανατολικά θα φτάνουν τοπικά και τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 16 έως 19 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με ασθενείς βροχές καθ'ολη τη διάρκεια της ημέρας. Από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα ενταθούν και υπάρχει πιθανότητα για εκδήλωση ισχυρών βροχοπτώσεων ή καταιγίδων. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές γενικά διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 13 έως 15 βαθμούς.
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top