ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Τι πραγματικά ισχύει με τον Ιταλό προπονητή και το μέλλον του στον Παναθηναϊκό; Aποκλειστικό ρεπορτάζ για το κομβικό παιχνίδι και την πιθανή διάδοχη κατάσταση!

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένα θέμα Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό. Αυτό είναι ξεκάθαρο και δεδομένο. Παρά, δηλαδή, τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα, ο Ιταλός εξακολουθεί να απολαμβάνει τη στήριξη της διοίκησης.

Ωστόσο, είναι αρκετά πιθανό να αντιστραφεί το κλίμα αν και εφόσον η ομάδα συνεχίσει τις γκέλες. Πολλοί εκτιμούν, μάλιστα, ότι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη μπορεί να αποδειχθεί κομβικό για το μέλλον του Ιταλού, καθώς μία ήττα στο φαληρικό γήπεδο που θα αυξήσει τη διαφορά από τον αιώνιο αντίπαλο και μειώσει κι άλλο τις πιθανότητες για τον τίτλο, θα φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τον τεχνικό Τριφυλλιού.

Βέβαια, θα παίξει μεγάλο ρόλο και ο τρόπος της ήττας, εάν αυτή έρθει. Θα είναι διαφορετικά τα δεδομένα, δηλαδή, αν οι Πράσινοι παρουσιάσουν καλή εικόνα (δεδομένου και των πολλών απουσιών που θα έχουν) και χάσουν στις λεπτομέρειες, ή με κάποιον άλλο "περίεργο" τρόπο, από το να προκύψει ένα "καθαρό" μεγάλο σκορ, το οποίο θα "σπρώξει" τον Στραματσόνι προς την πόρτα της εξόδου.

Σε αυτό το ενδεχόμενο, πάντως, θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι συζητηθεί η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Και τότε είναι πολύ πιθανό να πέσει στο τραπέζι το όνομα του Ουζουνίδη.

Ο Έλληνας τεχνικός παραμένει χωρίς ομάδα, μετά το επεισοδιακό διαζύγιο με τον Πανιώνιο, ενώ σύμφωνα με τα ρεπορτάζ έχει απορρίψει αρκετές προτάσεις μέχρι στιγμής, καθώς, όπως λέει στο περιβάλλον του, περιμένει "κάτι μεγάλο".

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, αυτό που αναμένει ο Ουζουνίδης να είναι ο "πράσινος" πάγκος, μιας και δεν έχει κρύψει ποτέ την επιθυμία του να αναλάβει κάποια στιγμή μία κορυφαία ελληνική ομάδα.

Θυμίζουμε, άλλωστε, ότι ο Έλληνας κόουτς είχε ακουστεί για το Τριφύλλι στα πρώτα σενάρια αποχώρησης του Γιάννη Αναστασίου, κάτι που είχε παραδεχθεί και ο Ουζουνίδης αρκετό καιρό αργότερα σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις.

Μία άλλη, πάντως, περίπτωση που θα μπορούσε να απασχολήσει τους Πράσινους είναι κι αυτή του Λουτσέσκου, με τον προπονητή της Ξάνθης να βρίσκεται παραδοσιακά στα υπόψη των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, μιας και θεωρείται πολύ ταλαντούχος κόουτς, όπως το απέδειξε και φέτος με τη μεγάλη νίκη της ομάδας του μέσα στη Λεωφόρο.

Εξάλλου, αν και εφόσον οι Πράσινοι προχωρήσουν σε αντικατάσταση του Στραματσόνι στα μέσα στη σεζόν, είναι πιο λογικό να ψάξουν για έναν προπονητή που θα γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα και τις ιδιαιτερότητές του, παρά για κάποια λύση από το εξωτερικό...

Πηγή: sportdog.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top