ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0



screenshot_1Αυτός ο σκύλος στην αρχή εμφανίζεται γλυκός αθώος, αλλά σε ένα δευτερόλεπτο μπορεί να αλλάξει ολόκληρη την εμφάνιση και την συμπεριφορά του. Το όνομα του είναι Reese και είναι ένα μεγάλο, δυνατό και όμορφο Rottweiler που ξέρει πώς να γίνεται άγριο και τρομακτικό.

Το παρακάτω βίντεο τον δείχνει εν ώρα δράσης και είναι απόδειξη των ικανοτήτων του σαν φύλακα. Ξεκινά με τον σκύλο να κάθεται ήρεμα σε ένα μαξιλάρι και να δείχνει σαν ένα συνηθισμένο Rottweiler. Όταν ο ιδιοκτήτης του του ζητάει να δείξει τα δόντια του, εκείνος ανταποκρίνεται αμέσως με ένα χαμόγελο. Ωστόσο, αυτή είναι μόνο η αρχή.
Μετά, ο ιδιοκτήτης του του λέει να του δείξει την “άγρια φάτσα” του και τότε ξεκινά το σόου. Ο Reese μαζεύει το πάνω χείλος του δείχνοντας κι άλλο τα κοφτερά δόντια του μέχρι τα ούλα και βγάζει ένα σιγανό γρύλισμα που φαίνεται τόσο απειλητικό όσο το πρόσωπο του! Γλείφεται κιόλας, όπως κάνουν οι σκύλοι όταν ετοιμάζονται για καβγά.
Ο Reese έχει σίγουρα όλα όσα πρέπει να έχει ένας σκύλος μιας οικογένειας αλλά και ένας φύλακας. Συνδυάζει διάφορες συμπεριφορές, δείχνει υπακοή και έλεγχο, ενώ παράλληλα είναι πιστός και τρυφερός. Όσο έχουν τον Reese, η οικογένεια του δεν χρειάζεται να ανησυχεί για κλέφτες, γιατί μόλις τον δει κάποιος κακός, σίγουρα θα τρομάξει και θα φύγει. Κανείς λογικός δεν θα τα έβαζε μαζί του!
Δεν έχουν πολλοί σκύλοι αυτή την ικανότητα να δείχνουν κακοί και θυμωμένοι μόλις τους το ζητά κάποιος. Εκείνος υπακούει το αφεντικό του μέχρι που του λέει “καλός σκύλος” και τότε αλλάζει συμπεριφορά. Δείτε την γκριμάτσα του στο βίντεο!
Δεν είναι απίστευτος;
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top