ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Ποιο είναι το πλάνο του Παναθηναϊκού για το μέλλον του Ιταλού τεχνικού στο σύλλογο και γιατί ο Νοέμβριος θα κρίνει πολλά για το μέλλον του;

Γράφει ο Απόστολος Αναστασόπουλος

Αρκετό παρασκήνιο φαίνεται πως έχει το θέμα Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό, καθώς μόνο τυχαία δεν ήταν η ερώτηση και η δήλωση του Ιταλού προπονητή μετά το τέλος του αγώνα με την Βέροια την προηγούμενη Δευτέρα.

Μπήκαμε στη διαδικασία να το ψάξουμε λίγο περισσότερο το θέμα καθώς, ως γνωστόν, όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά και τελικά απ’ ότι φαίνεται η διοίκηση του τριφυλλιού έχει σχέδιο για παν ενδεχόμενο.

Κορυφαίος παράγοντας της διοίκησης του Παναθηναϊκού τόνισε πως για την ώρα δεν τίθεται ζήτημα αντικατάστασης του Αντρέα Στραματσιόνι, όμως τα περιθώρια στενεύουν και δεν μπορούν να χωνέψουν πως η ομάδα έχει τόσο μεγάλες μεταπτώσεις όσον αφορά την απόδοση και την αποτελεσματικότητά της από αγώνα σε αγώνα αλλά και πως η προσδοκία των διοικούντων ήταν μέχρι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, οι ομάδες να ήταν τουλάχιστον ισόβαθμες.

Επιπλέον, ο κορυφαίος παράγοντας των πρασίνων μας είπε πως ο «Στράμα» δεν θα κριθεί από το αποτέλεσμα στο ματς με τον Ολυμπιακό σε 10 μέρες αλλά από την συνολική βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη μέσα στο Νοέμβριο.

Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε πως ο Παναθηναϊκός μέχρι το τέλος Νοεμβρίου έχει να αντιμετωπίσει τον Ηρακλή στη Λεωφόρο (και για το πρωτάθλημα, μετά το χθεσινό Κύπελλο), την Σταντάρ Λιέγης στην Λεωφόρο και τον Ολυμπιακό στο Φάληρο μέχρι την διακοπή των πρωταθλημάτων για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας. Ενώ, μετά την διακοπή, οι πράσινοι υποδέχονται την ΑΕΚ στη Λεωφόρο, ταξιδεύουν στην Ολλανδία για το παιχνίδι με τον Άγιαξ και πηγαίνουν στη Νέα Σμύρνη για να αντιμετωπίσουν τον μαχητικό Πανιώνιο.

Όπως καταλαβαίνουμε, λοιπόν, αν δεν «βαφτεί πράσινος» ο Νοέμβριος το μέλλον του Ιταλού στην Ελλάδα δεν μοιάζει και τόσο ευοίωνο. Το έργο του «Στράμα» δεν είναι καθόλου εύκολο, όμως έχει αποδείξει πως η ομάδα του έχει την δυνατότητα να παίξει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και αυτό που μένει είναι να καταφέρει να πάρει τα αποτελέσματα στα κρίσιμα ματς της συνέχειας για να παραμείνει στον πάγκο του τριφυλλιού.

Πηγή: sportdog.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top