ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Το κουτάβι που βλέπεται εδώ διασώθηκε από έναν πυροσβέστη εν ονόματι Mike Thawley. Βρέθηκε δεμένη και παρατημένη στην άκρη ενός δρόμου στο Σακραμέντο, της Καλιφόρνια, κατά την διάρκεια ισχυρής νεροποντής. Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο το πως βρέθηκε στον δρόμο, αλλά υποφέρει από μια πάθηση του δέρματος για την οποία φαίνεται καθαρά ότι δεν ασχολήθηκε ποτέ κανείς, οπότε συμπεραίνουμε ότι την είχαν παρατήσει.

Ο Thawley μετέφερε τον σκύλο στο τμήμα για να την στεγνώσει, πριν την πάει στο Καταφύγιο ζώων «Front Street Animal Shelter». Τώρα το όνομα της είναι Chunkie. Την επόμενη ημέρα, ο Thanwley επέστρεψε στο καταφύγιο για να τσεκάρει την κατάσταση της Chunkie και η στιγμή της συνάντησης τους καταγράφηκε σε βίντεο.
Όπως θα δείτε κι εσείς η Chunkie αμέσως θυμήθηκε τον Thawley δείχνοντας του την απέραντη ευγνωμοσύνη!
Εξάλλου όπως όλοι γνωρίζουμε, τα σκυλάκια δεν ξεχνούν ποτέ! Και θα σας επιστρέψουν με τον καλύτερο τρόπο την αγάπη που θα τους δείξετε! Όλοι οι ιδιοκτήτες σκύλων το ξέρουν καλά αυτό! Δεν συμφωνείτε?
Για δείτε το παρακάτω βίντεο!
Ο Thawley και η οικογένεια του σκέφτονται να υιοθετήσουν την Chunkie.  Η ιστορία τους και το βίντεο της ένωσης τους ανέβηκε στο Facebook, και τώρα χιλιάδες άνθρωποι γνωρίζουν την ιστορία τους.
Μόνο αυτό λοιπόν χρειάζεται, μια τυχαία πράξη καλοσύνης, για να φωτιστεί ολόκληρος ο κόσμος!

Πηγή / Copyright: heroviral.com
Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: taz.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top