ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

troxaio

Θανάσιμα τραυματίστηκε ένα κοριτσάκι δύο ετών στον Μυλοπόταμο, μετά από πρόσκρουση του αυτοκινήτου που οδηγούσε η μητέρα του σε κολώνα της ΔΕΗ. Πρόκειται για τραγικό συμβάν, που έχει αναστατώσει την τοπική κοινωνία στα Ζωνιανά Μυλοποτάμου, στο Ρέθυμνο. Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί η νεαρή μητέρα πήρε το δύο ετών κοριτσάκι της για να το μεταφέρει στον παιδικό σταθμό. Καθώς οδηγούσε, κάτω από άγνωστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε πάνω στην κολόνα. Αποτέλεσμα ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του παιδιού, το οποίο αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων και μετά στο Ηράκλειο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε μία χρονική σύγχυση σχετικά με το πότε θα φτάσει το ασθενοφόρο, με αποτέλεσμα ο παππούς του κοριτσιού να το μεταφέρει στο Ηράκλειο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε χάσει τη ζωή του. Η μητέρα και οδηγός, με κακώσεις και κάταγμα στο πόδι, μεταφέρθηκε λίγη ώρα αργότερα στο Ηράκλειο, στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.
Οι πληροφορίες για τις συνθήκες του κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο είναι συγκεχυμένες, όλα όμως δείχνουν ότι το άτυχο παιδί τραυματίστηκε σοβαρά όταν άνοιξε ο αερόσακος.
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top