ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

pappas111

Ο Υπουργός της Επικρατείας ήταν ξεκάθαρος μετά την έκδοση απόφασης του ΣτΕ, πως η Κυβέρνηση δεν θα κάνει πίσω, παρά την αρνητική εξέλιξη. Τι θα προβλέπει το σχέδιο νόμου που θα κατατεθεί.

Ο Νίκος Παππάς, μιλώντας στην ΕΡΤ, είπε χαρακτηριστικά: «Υπάρχει αίσθηση αδικίας σε μεγάλο κομμάτι του λαού, λόγω της απόφασης του ΣτΕ που αναστέλλει την εφαρμογή μιας πράξης η οποία έβαζε τέλος στο καθεστώς ανομίας και μετέφερε πόρους από πλούσιους συμπολίτες μας σε συμπολίτες που έχουν ανάγκη, σε παιδικούς σταθμούς, σε νοσοκομεία και σε νέους επιστήμονες.
Η Κυβέρνηση είναι προετοιμασμένη και θα νομοθετήσει άμεσα. Θα είναι η ρύθμιση-γέφυρα μέχρι τη στιγμή διεξαγωγής του νέου διαγωνισμού. Οι συχνότητες δεν είναι δωρεάν και δεν θα συνεχιστεί η αεροπειρατεία. Τα κανάλια δεν θα συνεχίσουν χωρίς προϋποθέσεις.
Ο διαγωνισμός έφερε 255 ευρώ στα ταμεία σε μια δύσκολη εποχή. Δυστυχώς, υπήρξε αυτή η απόφαση που είναι δεσμευτική για την Κυβέρνηση, αλλά και άδικη. Είχαμε διαβλέψει εδώ και αρκετές μέρες πως προσπαθούν κάποιοι να προκαλέσουν πολιτική αποσταθεροποίηση μέσω δικαστικών αποφάσεων.
Η χώρα και η Κυβέρνηση συνεχίζουν. Αναμένουμε το σκεπτικό της απόφασης. Όποιοι κάνουν όνειρα παλινόρθωσης του καθεστώτος της ασυδοσίας, καλά θα κάνουν να το ξεχάσουν. Θα μπει τάξη στο τηλεοπτικό πεδίο και οι καβαλάρηδες των συχνοτήτων δεν θα μπορούν να τις χρησιμοποιούν δωρεάν».
Το νέο σχέδιο Νόμου
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από το Μέγαρο Μαξίμου, λίγη ώρα μετά την έκδοση της απόφασης του ΣτΕ, και με βάση όσα ανέφεραν η Όλγα Γεροβασίλη και ο Νίκος Παππάς, το σχέδιο νόμου που θα κατατεθεί στη βουλή, θα ορίζει πως: μέχρι να προκύψει αδειοδότηση από το ΕΣΡ, όποιος θέλει να εκπέμπει, μπορεί να πάρει βεβαίωση προσωρινής άδειας, μέσω καταβολής του αντιτίμου που προβλέπει ο νόμος και τήρησης προϋποθέσεων για απασχόληση, υποδομές και πρόγραμμα.
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top