ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0




gerobasili

Νέο νόμο για τις πολιτικές άδειες ετοιμάζεται να φέρει η κυβέρνηση την προσεχή Δευτέρα, κατά πληροφορίες, αντιδρώντας στην απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, που έκρινε αντισυνταγματικό το νόμο του υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά, ο οποίος ρύθμιζε το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο.

Η πρώτη αντίδραση της κυβέρνησης με δήλωση της Όλγας Γεροβασίλη ήταν αιχμηρότατη και με πρωτοφανή οξύτητα κατά της Δικαιοσύνης και συγκεκριμένα κατά του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Η νομοθετική πρωτοβουλία ανήκει στην κυβέρνηση» είπε η Όλγα Γεροβασίλη, η οποία αποκάλυψε πως τη Δευτέρα η Κυβέρνηση θα καταθέσει νέο σχέδιο νόμου στη Βουλή!

«Πρόκειται για το ίδιο δικαστήριο που έκρινε συνταγματικά τα μνημόνια, το PSI και το “μαύρο” στην ΕΡΤ» είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος.
 Την ίδια ώρα, η κ. Γεροβασίλη τόνισε ότι οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης είναι δεσμευτικές αλλά κρίνονται. «Η ασυδοσία δεν προβλέπεται στο Σύνταγμα» είπε η κ. Γεροβασίλη, και συμπλήρωσε: «Ειδικά η συγκεκριμένη απόφαση κρίνεται και από τις συνέπειες. Η επιστροφή των χρημάτων στερεί από τον προϋπολογισμό πόρους 255 εκατ. ευρώ, που η κοινωνία έχει ανάγκη». 
Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο χειρισμός του θέματος θα παραμείνει στα χέρια του Νίκου Παππά, ο οποίος έχει την στήριξη του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top