ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Η Laura και ο Rico Ruffino πίστευαν πως η οικογένειά τους είχε ολοκληρωθεί. Ήταν οι χαρούμενοι γονείς δύο κοριτσιών και ζούσαν μία ευτυχισμένη ζωή. Αυτό επίσης ίσχυε και για την Elizabeth Diamond, μία ανύπαντρη μητέρα 4 παιδιών και γυμνάστρια που έβγαζε το ψωμί της γράφοντας βιβλία.

Η Laura και η Elizabeth είχαν γνωριστεί όταν ήταν στην 5η δημοτικού και από τότε παρέμειναν φίλες. Και οι δύο γυναίκες ζούσαν υπέροχες ζωές. Το καλοκαίρι του 2014 όμως, η Elizabeth ξέμεινε από τύχη.

Η 40χρονη μητέρα των 4 έλαβε μία τραγικά διάγνωση: είχε όγκο στον εγκέφαλο και ήταν σε πολύ προχωρημένο στάδιο. Πάλεψε γενναία τον καρκίνο αλλά κυρίως σκεφτόταν τι θα απογίνει η οικογένειά της εάν δεν τα κατάφερνε. Θα ζήσουν καλές ζωές; Οι κόρες της θα καταφέρουν να μείνουν ενωμένες;

Όταν η Elizabeth ένιωθε πως το τέλος είχε πλησιάσει. είπε στην παιδική της φίλη πόσο φοβόταν για τα παιδιά της. Τότε της έκανε την πιο σημαντική παράκληση της ζωής της: “Εάν κάτι μου συμβεί, θέλω να υιοθετήσεις τις κόρες μου.” Και προς ανακούφισης της, εκείνη δέχτηκε αμέσως.
3
Οι περισσότεροι θα διστάζαμε εάν μας έλεγαν κάτι τέτοιο και τελικά ακόμα λιγότεροι θα κρατούσαν την υπόσχεσή τους. Αλλά όταν πέθανε η Elizabeth τον Απρίλιο, η Laura απέδειξε πόσο καλή φίλη ήταν.
4
Η Laura και ο Rico Ruffino καλωσόρισαν τα παιδιά της με ανοιχτές αγκάλες. Ήταν πολύ μεγάλη η ευθύνη εάν σκεφτεί κανείς πως από μία 4μελή μετατράπηκαν σε 8μελή οικογένεια σε μία νύχτα. Αλλά οι Ruffinos έκαναν ότι μπορούσαν για να διασφαλίσουν πως τα υιοθετημένα τους κόρες θα ήταν όσο πιο χαρούμενες γινόταν. Μαζί, ξεπέρασαν την θλίψη και κατάφεραν να συνεχίσουν τη ζωή τους.
5
Η συναισθηματική υποστήριξη που δέχτηκαν τα παιδιά της Elizabeth από την οικογένεια αυτή ήταν πολύ σημαντική. Το οικονομικό βάρος όμως ήταν δυσβάσταχτο. Αυτό οδήγησε τον Rice σε μία ιδέα. Ανέβασε την ιστορία στο διαδίκτυο και ζητούσε δωρεές για να τον βοηθήσουν με τα καθημερινά έξοδα.

Μέχρι τώρα έχουν συνολικά μαζέψει $97,000 και έχουν λύσει σε μεγάλο βαθμό το οικονομικό πρόβλημα.
7
Δεν ακούμε κάθε μέρα μία τόσο όμορφη και ανιδιοτελής ιστορία και όπως λένε και οι γονείς: “Το χαμόγελο στα πρόσωπά τους είναι η καλύτερη επιβράβευση.”
8
Πώς σας φάνηκε η ιστορία τους;
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top