ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Καλοκαιρινές καιρικές συνθήκες αναμένεται να επικρατήσουν σε ολόκληρη τη χώρα το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016.
Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν στη Βόρεια Ελλάδα μετά το μεσημέρι, ενώ τις πρωινές και βραδινές στα ηπειρωτικά θα σχηματιστούν ομίχλες.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 5 έως 25 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από 9 έως 28, στην Κεντρική Ελλάδα από 10 έως 29 βαθμούς, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 12 έως 27, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 12 έως 31 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 15 έως 28 βαθμούς, με τις μέγιστες στα Δωδεκάνησα να φτάνουν στους 29 με 30 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και πρόσκαιρα τοπικά στα νότια πελάγη ισχυροί 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές κυρίως διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ.
Στην Αττική θα επικρατήσει καλός και ζεστός καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις, ενώ νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ η ορατότητα ενδέχεται να είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς.
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top