ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0


http://www.thestival.gr/media/k2/items/cache/a007b5fc7aaf2c440032c1ded9ba1417_XL.jpgΤην οργή των γονιών έχουν πυροδοτήσει οι ισχυρισμοί μιας ασυνείδητης δασκάλας, η οποία όχι μόνο έστελνε άσεμνες φωτογραφίες της στους μαθητές της, αλλά έκανε εκατοντάδες φορές σεξ μαζί τους!
«Τα έκανε όλα τόσο μελετημένα και έξυπνα, χρησιμοποιώντας τέτοιο λεξιλόγιο που πραγματικά αισθάνομαι εξαπατημένη», τονίζει δίχως ίχνος ντροπής η Αμερικανίδα για έναν 17χρονο μαθητή της, με τον οποίο διατηρούσε σεξουαλική σχέση.
Και μπορεί να παραδέχθηκε ότι έχει κάνει εκατοντάδες φορές σεξ μαζί του, ωστόσο «εγώ είμαι το θύμα», ανέφερε σε νέα της συνέντευξη.
Η εντυπωσιακή μελαχρινή έστελνε πάντως πρόστυχες selfies της στον μαθητή της, σχεδόν κάθε μέρα, για έξι ολόκληρους μήνες. Σε μία, δε, από αυτές ποζάρει μπροστά από τον καθρέφτη με σέξι μαύρα εσώρουχα...
Σύμφωνα μάλιστα με τις αρχές, αυτή είναι από τις πιο... σεμνές φωτογραφίες της 24χρονης που αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και δύο χρόνια αν κριθεί ένοχη για σεξουαλική εκμετάλλευση ανήλικου.

http://www.thestival.gr/media/k2/galleries/270702/daskalaselfie.jpghttp://www.thestival.gr/media/k2/galleries/270702/daskalamathitis.jpghttp://www.thestival.gr/media/k2/galleries/270702/daskalasex.jpg
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top