ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Η δεύτερη συνεχόμενη ήττα και τα όσα απίθανα έγιναν κατά την διάρκεια του αγώνα με τον Πορτογάλο και τους παίκτες του, τον φέρνουν πλέον πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου.

Πολύ βαρύ είναι πλέον στον Ολυμπιακό το κλίμα για τον Πάουλο Μπέντο, καθώς η ομάδα έχασε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες με το ίδιο σκορ, 1-0 από Λάρισα και ΑΕΛ, ενώ τα όσα συνέβησαν κατά την διάρκεια του ματς πρώτα με τον Μάριν και μετά τους Φορτούνη – Τσόρι, δείχνουν ξεκάθαρα ότι… έχει χαθεί η μπάλα στην ομάδα.

Ο Πορτογάλος όχι μόνο παρουσιάζει μία κάκιστη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς ενέργεια, χωρίς φαντασία και χωρίς πλάνο, αλλά την ίδια στιγμή δέιχνει πως έχει χάσει και τα αποδυτήρια. Όλα αυτά έχουν ως συνέπεια η καρέκλα του να… τρίζει επικίνδυνα!

Άλλωστε, εδώ και μέρες από το Λιμάνι είχε σταλεί ξεκάθαρο μήνυμα στον Μπέντο, πως …παίζει το κεφάλι του με ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός έχασε το πρώτο ματς και πλέον τα περιθώρια έχουν ζορίσει επικίνδυνα για τον κόουτς των Πειραιωτών.

Στο σημείο αυτό, αξίζει να αναφέρουμε πως το πρώτο σενάριο που έχει κυκλοφορήσει σχετικά με τον διάδοχο του Μπέντο, αφορά τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος βρίσκεται χωρίς ομάδα και περιμένει…

Πηγή: sportdog.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top