ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Οι μπερδεμένοι "ερυθρόλευκοι" πλήρωσαν την εμφανή έλλειψη σχεδίου στην επίθεση, την ατυχία (είχαν 3 δοκάρια!) και ένα λάθος της άμυνα και του Λεάλι με αποτέλεσμα να γνωρίσουν εντός έδρας ήττα από τον ΑΠΟΕΛ (0-1)! Γιούχα στο φινάλε...

Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε κρίση χάνοντας και από τον ΑΠΟΕΛ για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του EuropaLeague. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο όταν και έχασαν πολλές ευκαιρίες, αλλά κακοί στο δεύτερο μέρος και μοιραία γνώρισαν την ήττα. Πάντως, δεν τους… ήθελε και η μπάλα αφού είχαν τρία δοκάρια! Πλέον, οι «ερυθρόλευκοι» παραμένουν στο παιχνίδι της πρόκρισης, αλλά βρίσκονται στη δεύτερη θέση με 3 βαθμούς, πίσω από τους Κύπριους που έχουν έξι.

Ψυχρολουσία νωρίς νωρίς

Ο Ολυμπιακός μπήκε στο παιχνίδι δυναμικά με στόχο να πιέσει τον ΑΠΟΕΛ και να πετύχει ένα γρήγορο γκολ χάνοντας την πρώτη ευκαιρία του αγώνα με ωραία ενέργεια και σουτ του Σεμπά που κατέληξε κόρνερ στο 6’. Αντί όμως να το βάλει αυτός, το έφαγε! Στην πρώτη επίθεση των Κυπρίων με αξιώσεις στο 10’, ο Μιλάνοφ έβγαλε σέντρα από τα δεξιά, η «κόκκινη» άμυνα έχασε τον Σωτηρίου, όπως και ο Λεάλι που έκανε κακή έξοδο δίνοντας την ευκαιρία στον Κύπριο φορ να σκοράρει με κεφαλιά!

Σωρεία ευκαιριών χωρίς γκολ

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν άφησαν το γκολ να τους πάρει από κάτω, ανέκτησαν την ψυχολογία τους και άρχισαν να πιέζουν ασφυκτικά τον ΑΠΟΕΛ. Με μπροστάρηδες τους δραστήριους Ιντέγε, Μαρίν και Φορτούνη οι παίκτες του Μπέντο δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες. Μάλιστα, πέτυχαν και γκολ με τον Ιντέγε, το οποίο όμως ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ στο 17’. Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είχε σκοράρει με την κεφαλιά του Ντε Λε Μπέγια (19’) που κατέληξε κόρνερ, το οποίο ανέλαβε ο Φορτούνης στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι με απευθείας εκτέλεση!

Ο Μάρκο Μαρίν ήταν ο κύριος εκφραστής των επιθέσεων από το 20’ και μετά. Αρχικά, σούταρε πάνω στον Καρλάο από το ύψος του πέναλτι (28’), ενώ στη συνέχεια είχε άλλο ένα καλό σουτ που έφυγε λίγο άουτ στο 35’ και ένα όχι τόσο καλό που είχε την ίδια κατάληξη στο 42’.

Χωρίς έμπνευση

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με το δεύτερο δοκάρι του Ολυμπιακού. Στο 48’ η σέντρα του Σεμπά κόντραρε, πήρε κατεύθυνση προς την εστία και κατέληξε στο δοκάρι! Πάντως, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη αφού οι «ερυθρόλευκοι» μπλόκαραν και για σχεδόν 20 λεπτά δεν μπόρεσαν να βγάλουν κάποια απειλητική φάση. Όχι μόνο αυτό αλλά θα μπορούσαν να έχουν δεχθεί και δεύτερο γκολ αν ο Σωτηρίου έπιανε καλύτερη κεφαλιά όντας μόνος στο ύψος του πέναλτι στο 54’.

Το «Γ. Καραϊσκάκης» ξύπνησε κάπως στο 66’. Από σέντρα του Ντε Λα Μπέγια ο Ιντέγε πήρε την κεφαλιά με Μερκή να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της ομάδας του προσπαθώντας να απομακρύνει. Αυτό ήταν το τρίτο δοκάρι του Ολυμπιακού στο παιχνίδι!

Ακόμα μια τεράστια ευκαιρία χάθηκε στο 80’ όταν ο Βάτερμαν αρνήθηκε το γκολ σε κοντινό σουτ του Ελιουνούσι με τη μια μετά από υπέροχη διαγώνια μπαλιά του Μάρτινς.

Πηγή: sportdog.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top