ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Ένας εθισμένος στις επεμβάσεις έχει κάνει 42 χειρουργεία για να μοιάζει με τον Ken της Barbie. Τώρα, ετοιμάζεται να κάνει άλλη μία πλαστική στη μύτη για £50,000, επειδή το σώμα του απέρριψε το προηγούμενο εμφύτευμα.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Rodrigo Alves, 32, που έχει ξοδέψει πάνω από £305,000 σε πλαστικές επεμβάσεις, έκανε την 7η πλαστική στη μύτη του.


Είναι από το  Sao Paulo της Βραζιλίας αλλά τώρα ζει στο Λονδίνο και μας περιέγραψε πώς μετά την 7η πλαστική στη μύτη του, δημιουργήθηκε μία μικρή τρύπα και άρχισε να μεγαλώνει. Έτσι πήγε σε ένα νοσοκομείο της Ισπανίας, όπου του έδωσαν αντιβιοτικά.

Τον προειδοποίησαν πως η μόλυνση αυτή θα μπορούσε να “φάει” τη μύτη και το πρόσωπό του και του είπαν πως ίσως χρειαστεί να του αφαιρέσουν τη μύτη.

An air steward who has undergone 42 operations to look like Barbie's Ken has been rushed to hospital after his body rejected his new nose. He is pictured showing the hole that appeared after the nose reconstruction operation in FebruaryThe Brazilian-born air steward looking worse for wear after another procedure

Mr Alves, pictured before falling ill,  is suffering from necrosis - where the body's tissue dies - in his nose, and is receiving antibiotics by an IV drip every eight hours
Mr Alves pictured as a boy before he had a passion for cosmetic enhancementsThe 32 year-old has undergone a transformation in recent years and is now unrecognisable from his youth
Πλέον, περιμένει να κάνει μία εγχείρηση 10 ωρών κατά την οποία θα βγάλουν ιστό από τα πλευρά του για να ξαναφτιάξουν τη μύτη του από την αρχή, αφού δεν έχει μείνει και τίποτα από την προηγούμενη.

Mr Alves pictured with post-surgical swelling and a blood-stained dressings while recovering in hospital

“Νιώθω πολύ τρομαγμένος, θέλω να γυρίσω στο Λονδίνο όσο πιο γρήγορα γίνεται για να με βοηθήσουν.”

“Δεν μπορώ να αναπνεύσω καλά και η μόλυνση μεγαλώνει συνεχώς. Κάνει πολύ ζέστη εδώ και έχει πολύ σκόνη, ίσως γι’αυτό ξεκίνησε η μόλυνση.”

He has undergone 42 operations to look like Barbie's Ken, including £30,000 on operations on his nose

Είχε ξαναβιώσει επιπλοκές μετά από εγχείρηση όταν είχε βάλει εμφυτεύματα στα χέρια και τα πόδια του. Υπήρξε διαρροή  και έπρεπε να επιστρέψει στο νοσοκομείο για να του βγάλουν τα επικίνδυνα υγρά από το σώμα του. Είχε φτάσει πολύ κοντά στο θάνατο.

Του είχαν πει πως θα πρέπει να ακρωτηριάσει το ένα του χέρι. Εάν η μόλυνση από το υγρό είχε φτάσει στην καρδιά, θα είχε πεθάνει.

Την πρώτη εγχείρηση την έκανε το 2004, γιατί δεν του άρεσε καθόλου η εμφάνισή του. Έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις σε όλο τον κόσμο και έχει ξοδέψει αστρονομικά ποσά από τότε.

Pictured during nose reconstruction surgery
Επίσης κάνει δύο φορές το χρόνο Botox και παίρνει διάφορα χάπια κολλαγόνου. Φαίνεται πως πάσχει από μία ασθένεια, τη Δυσμορφία, κατά την οποία ο ασθενής αγχώνεται πολύ και ξοδεύει πολύ χρόνο και σκέψη για την εμφάνισή του.

Before turning himself into a 'real life Ken doll' Mr Alves said he was deeply unhappy with his looks.  He has been diagnosed with Body Dysmorphic Disorder and is receiving treatment for it
Λέει πως ελπίζει να βοηθηθεί και να σταματήσει να θέλει συνεχώς να αλλάξει τον εαυτό του. Μπορεί και πληρώνει τις εγχειρήσεις από την κληρονομιά που απέκτησε από τους παππούδες του και από εισοδήματα από ακίνητα που έχει στο Puerto Banus της Ισπανίας.
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top