ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Το πιο βασικό χαρακτηριστικό της χώρας μας είναι αναμφισβήτητα τα νησιά της. Πράσινα και γαλάζια νερά, χρυσές αμμουδιές και ανεμόμυλοι συνθέτουν τοπία απαράμιλλης ομορφιάς.

Η Telegraph έκανε για ακόμη μια φορά ένα αφιέρωμα στα ελληνικά νησιά συγκεντρώνοντας μια λίστα με τα 19 καλύτερα νησιά της χώρας μας, δικαιολογώντας μάλιστα την αξιολόγηση.
Κρήτη για φαγητό, Κέρκυρα για οικογενειακές διακοπές, Κεφαλονιά για κρασί, Κουφονήσια για ησυχία και χαλάρωση, Σύμη για τα ζευγαράκια, Σαντορίνη για θέα, η Ζάκυνθος για τις παραλίες, για τους γκέι η Λέσβος.
Η Δήλος ενδείκνυται για την ιστορία της και τον πολιτισμό, η Μύκονος για τα ξενοδοχεία, η Υδρα για τους οικολόγους, η Ανδρος για πεζοπορία, η Σκύρος για τους εναλλακτικούς, η Κάρπαθος που φημίζεται για την παράδοσή της, η Σκόπελος για τα παραδοσιακά οικήματα και τα μοναστήρια του, η Νίσυρος διάσημη σε όλο τον κόσμο για τις ομορφιές της που έχουν φιλοξενηθεί σε ταινία του James Bond. Έπεται η Ρόδος για το νυχτερινό ξεφάντωμα, η Λευκάδα για τα θαλάσσια σπορ και τέλος η Πάτμος για τη θρησκευτική της παράδοση.
Δείτε τις φωτογραφίες με τα πιο όμορφα ελληνικά νησιά, που θα σας δώσουν προτάσεις για τις καλοκαιρινές σας διακοπές:
Ζάκυνθος
Κέρκυρα
Δήλος
Κεφαλονιά
Κρήτη
Κουφονήσια
Ύδρα
Άνδρος
Σύμη
Σκύρος
Κάρπαθος
Σκόπελος
Σαντορίνη
Νίσυρος
Λέσβος
Ρόδος
Λευκάδα
Πάτμος
loading...
 
Top