ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Οι Πειραιώτες προσπάθησαν να αρπάξουν ποδοσφαιριστή μέσα από τα χέρια του ΠΑΟ! Πώς αντέδρασαν οι "πράσινοι" και έσωσαν τον παίκτη; Το άγνωστο και τρομερό παρασκήνιο εδώ!

Πολλές φορές υπάρχουν άγνωστες μεταγραφικές κόντρες που δε βγαίνουν ποτέ στο προσκήνιο. Ειδικά αν δεν ολοκληρώνεται το deal, το πιο πιθανό είναι να παραμείνει για πάντα κρυφή η απόπειρα κάποιας ομάδας να αποκτήσει έναν ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, υπάρχουν και φορές που τέτοιες υποθέσεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας και έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον. Πόσω μάλλον όταν οι πρωταγωνιστές της ιστορίας είναι οι δύο αιώνιοι του ελληνικού ποδοσφαίρου, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Τι ακριβώς έγινε ανάμεσα στις δύο ομάδες πριν από λίγο καιρό που κανείς δεν έγραψε; 

Το παρασκήνιο αφορά την αποχώρηση του Σπύρου Ρισβάνη από το Τριφύλλι. Ο νεαρός αμυντικός αποδεσμεύτηκε τον προηγούμενο μήνα από τους Πράσινους και πήρε κανονική μεταγραφή στον Πανιώνιο. Ωστόσο, οι πληροφορίες του SportDog αναφέρουν ότι κάπου στο ενδιάμεσο εξέφρασαν ενδιαφέρον για τον παίκτη οι Ερυθρόλευκοι! Όχι επίσημα, βεβαίως, ωστόσο μέσω ενός μάνατζερ που λειτουργούσε υπέρ των πρωταθλητών έγινε προσπάθεια να βολιδοσκοπηθούν οι προθέσεις του Τριφυλλιού και του παίκτη. Μάλιστα, λέγεται ότι για τον ποδοσφαιριστή διατηρεί εξαιρετική άποψη ο Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος θεωρεί ότι ο μικρός έχει όλα τα προσόντα για να γίνει ένας πολύ ικανός στόπερ.

Πάντως, οι Πράσινοι παρουσιάζονται να πληροφορήθηκαν τις κινήσεις του "αιωνίου" αντιπάλου, με αποτέλεσμα να προλάβουν να "σώσουν" τον νεαρό στόπερ με τρεις ρήτρες που έβαλαν στο συμβόλαιό του με την ομάδα της Νέας Σμύρνης! Ο Παναθηναϊκός, πέρα από το ποσοστό μεταπώλησης 25% που κατέχει, όπως έγινε γνωστό την ημέρα παραχώρησης του ποδοσφαιριστή, διατηρεί ακόμα το δικαίωμα μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2016 να "ισοφαρίσει" ενδεχόμενη πρόταση που θα δεχθούν οι "κυανέρυθροι" και να τον φέρει ξανά στη Λεωφόρο, ενώ σε περίπτωση που ένας εκ των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ, αποκτήσουν τον παίκτη στις επόμενες δύο μεταγραφικές περιόδου, τότε αυτόματα στα ταμεία του Τριφυλλιού θα μπει 1 εκ. ευρώ!
Πηγή: sportdog.gr
loading...
 
Top