ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Ποιος ξένος "ερυθρόλευκος" άσος (ΒΑΣΙΚΟΣ της περυσινής σεζόν)
έχει εξοργίσει τους ανθρώπους της ομάδας με την προκλητική αδιαφορία του; Μέρες μετράει στο Ρέντη...

Πολλές προσθαφαιρέσεις αναμένονται ακόμα στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ μέχρι να αρχίσει επίσημα η σεζόν. Οι πρωταθλητές δεν έχουν ολοκληρώσει την ενίσχυση της ομάδας σε άμυνα και επίθεση, ενώ ο προγραμματισμός προβλέπει και αρκετές παραχωρήσεις.

Σε αυτή την κατηγορία φαίνεται ότι μπήκε, ή καλύτερα επανήλθε, μιας και το όνομά του έπαιξε μέσα στους υποψήφιους προς πώληση στην αρχή του καλοκαιριού, ένας ξένος άσος της ομάδας λόγω της προκλητικής αδιαφορίας του.

Ο λόγος για τον Παϊτίμ Κασάμι που, όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες, έχει φτάσει στο σημείο να εκνευρίσει τους ανθρώπους του συλλόγου με τη συμπεριφορά του και γενικά με την εικόνα που δείχνει στις προπονήσεις και στα φιλικά.

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν η τελευταία εμφάνιση του παίκτη στο ματς με την Τβέντε, όπου πέρασε αλλαγή στο δεύτερο μέρος και παρουσίασε μία πολύ κακή αγωνιστική εικόνα.

Είναι δεδομένο ότι οι Ερυθρόλευκοι και ο Μάρκο Σίλβα δεν πρόκειται να δεχθούν τέτοιες συμπεριφορές στην ομάδα και γι΄ αυτό αναμένεται να κινηθούν ξανά οι διαδικασίες για την πώληση του Κασάμι.

Θεωρείται απίθανο, δηλαδή, ο συγκεκριμένος παίκτης, με την εικόνα που έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής στην προετοιμασία, να παραμείνει στην ομάδα και να είναι ενεργό μέλος της.

Πηγή: sportdog.gr
loading...
 
Top