ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Άστραψε και βρόντηξε για την προβολή των ειδυλλιακών διακοπών Σκορδά-Λιάγκα μέσω social mediaΤα μακροβούτια της Φαίης Σκορδά στην Τήνο και την ηλιοθεραπεία του Γιώργου Λιάγκα ...
στην παραλία δεν είδε με καλό μάτι η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Τσόλκα η οποία,  όπως έγραψε χαρακτηριστικά μέσα από τη στήλη της σε γνωστή εφημερίδα οι εποχές που ζούμε δεν ενδείκνυνται για τέτοιου είδους «επιδείξεις».
«Η χώρα στενάζει βουτηγμένη στην ανασφάλεια, στην αγωνία, στην θλίψη, με τον καιρό να δημιουργεί αίσθηση θαλάμου αερίων και εμείς, υπό εξόντωση είδος, χαιρόμαστε επειδή γυμνάζεται η Σκορδά και κάνει μακροβούτια!» έγραψε  χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος και πρόσθεσε: «ο σύζυγός της πριν από λίγες εβδομάδες μάς έλεγε τις πολιτικές απόψεις του για το μέλλον της χώρας και τώρα της κάνει περιοδεία θαλασσινή όπως ο Ωνάσης με την Τζάκι»
Η δημοσιογράφος φρόντισε να κάνει γνωστό πως αυτό που την ενόχλησε δεν ότι η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας πήγαν στο εξοχικό τους στην Τήνο αλλά πως ανέβαζαν φωτογραφίες στα social media: «Λάθος εποχή για μεγαλεία κι επιδειξιομανίες. Δεν βλέπετε την πανέξυπνη Μενεγάκη που έκοψε και τα twitter της και τις selfies και προσπαθεί -όσο είναι δυνατόν- να περνά απαρατήρητη; Δεν ξέρει η... γάτα με πέταλα Ελένη από επικοινωνία και ξέρουν τα γατάκια» επισήμανε.
loading...
 
Top