ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Στο αγαπημένο της νησί, στον τόπο που μεγάλωσε και
έκανε τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα, την Πάρο, βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μαζί με τον σύζυγό της Μανώλη για να δουν συγγενείς και φίλους και να ξεκουραστούν μετά από έναν πολύ απαιτητικό επαγγελματικά χειμώνα.
 
 
AGG_LIG_082
Tην αγαπημένη τηλεμαγείρισσα, που τρελαίνει τα μηχανάκια της AGB καθημερινά με τις λαχταριστές συνταγές που ετοιμάζει στο “Πρωινό” του AΝΤ1, συνάντησε ο φωτογραφικός φακός του YOU στην παραλία, εκεί που χαλαρώνει και απολαμβάνει το μπάνιο της. Μάλιστα, μετά την 1η Αυγούστου η Αργυρώ θα φιλοξενήσει στο νησί της την τηλεοπτική παρέα της, που δεν είναι άλλη από τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, οι οποίοι θα βρεθούν για λίγες μέρες μαζί με τα δύο τους παιδιά στην Πάρο, όπως, άλλωστε, συνηθίζουν να κάνουν τα τελευταία χρόνια.
AGG_LIG_086
Η Αργυρώ υποδέχεται κάθε μέρα στο σπίτι της -αλλά και στο μαγαζί της- φίλους, που τους μαγειρεύει συγκλονιστικά πιάτα με τα χεράκια της. Για εκείνη, πάντως, ο “παράδεισός” της είναι η θέα από το πατρικό της: «Αγναντεύω τη Μύκονο και τη Νάξο. Μια θέα που δεν χορταίνω όσα χρόνια κι αν περάσουν” λέει η ίδια.

Πηγή: youweekly.gr
loading...
 
Top