ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Ο Παναθηναϊκός έχει πει ήδη ένα «όχι» για την πώληση του Μάρκους Μπεργκ, αλλά στα σκαριά βρίσκεται κι άλλη πρόταση για τον Σουηδό επιθετικό! Το SDNA αποκαλύπτει όσα... δεν δημοσιεύτηκαν από την τοποθέτηση του μάνατζερ του 29χρονου στα σουηδικά ΜΜΕ.

Η δήλωση του ατζέντη Στάινερ Ντριτζ περί «αρνητικής απάντησης του Παναθηναϊκού σε πρόταση από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα» προκάλεσε το ενδιαφέρον των Σουηδών δημοσιογράφων, μιας και το όνομα του Μάρκους Μπεργκ  «πουλάει» στη σκανδιναβική χώρα. Και αναζήτησαν τον ατζέντη του επιθετικού του «τριφυλλιού», προκειμένου να μάθουν για το μέλλον του. Νέες δηλώσεις δεν προέκυψαν, αλλά προέκυψε είδηση για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού. 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την Σουηδία, ο μάνατζερ του Μάρκους Μπεργκ θα ταξιδέψει στη χώρα μας την επόμενη εβδομάδα. Και θα συναντηθεί με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού», με τους Σουηδούς να εκτιμούν πως στη βαλίτσα του θα «κουβαλάει» νέα πρόταση για την πώληση του 29χρονου επιθετικού. 

Είναι, μάλιστα, χαρακτηριστικό πως στους δημοσιογράφους που ζητούσαν λεπτομέρειες για το ταξίδι του στην Αθήνα και τη συνάντηση με το «τριφύλλι», ο ατζέντης του Μπεργκ έλεγε πως θα μπορεί να πει περισσότερα μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μπριζ. 

Ο Παναθηναϊκός έχει πει ήδη ένα «όχι» σε πρόταση ύψους 6 εκατομμυρίων ευρώ από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και δεν έχει πρόθεση να πουλήσει τον Μάρκους Μπεργκ, αλλά μία ακόμα μεγαλύτερη πρόταση για τον Σουηδό ίσως άλλαζε τα δεδομένα. 

Βέβαια, πριν τον επαναληπτικό με την Μπριζ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, δεν θα υπάρξει καμία εξέλιξη. Μετά όμως;

Πηγή: sdna.gr
loading...
 
Top