ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Μπορεί αρχικά να ακούστηκε ως ένα πολύ καλό ανέκδοτο, ωστόσο το σενάριο φαίνεται να έχει τελικά μια δόση αλήθειας που μπορεί να "τρελάνει" τους οπαδούς του Παναθηναϊκού!

Συνήθως λένε ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Κι αυτό μπορεί να ισχύει σε ένα τρελό σενάριο με πρωταγωνιστή τον μεγάλο άσο του Παναθηναϊκού, τον Μάρκους Μπεργκ. Γιατί μπορεί αρχικά να έμοιαζε με ένα πολύ καλό ανέκδοτο αυτό που γράφτηκε στην Ιταλία για τον Σουηδό επιθετικό, αλλά τώρα μοιάζει να υπάρχει μια δόση αλήθειας.
Ο λόγος για το ενδιαφέρον της νεοφώτιστης στη Serie Α Φροζινόνε για τον φορ του Τριφυλλιού, ένα θέμα που ήρθε στο προσκήνιο μέσω μιας ιταλικής ιστοσελίδας την ημέρα του αγώνα των Πράσινων με την Μπριζ στη Λεωφόρο και πέρασε φυσιολογικά στα ψιλά λόγω της μικρής δυναμικότητας της ομάδας.

Κανείς δεν περίμενε, δηλαδή, ότι ο συγκεκριμένος σύλλογος έχει τη δυνατότητα να πλησιάσει τον Παναθηναϊκό για τον Μπεργκ, ωστόσο νεότερες πληροφορίες από τη γείτονα χώρα δεν υποστηρίζουν μόνο αυτό, αλλά δίνουν και μία παραπάνω διάσταση στο θέμα. Όπως λέγεται, άνθρωπος της ιταλικής ομάδας βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, παρακολούθησε από κοντά τον Μπεργκ στο παιχνίδι με τους Βέλγους και διαπραγματεύεται με τους ανθρώπους του Τριφυλλιού την αγορά του Σουηδού άσου!

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο, αλλά όσο το θέμα δε διαψεύδεται από το "πράσινο" στρατόπεδο μπορεί να ισχύει, ειδικά από τη στιγμή που οι Ιταλοί επιμένουν να τονίζουν ότι η Φροζινόνε είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για να αποκτήσει τον αστέρα του Τριφυλλιού.

Μάλιστα, είναι τέτοια η επιθυμία της ιταλικής ομάδας να κάνει δικός της τον Μπεργκ που φημολογείται ότι αν βρεθεί η "χρυσή τομή" με τον τον Παναθηναϊκό, θα ξεκινήσει "επιχείρηση" για να πεισθεί ο Σουηδός να αφήσει την Ελλάδα και να μετακομίσει στην Ιταλία! Γιατί, όπως λέγεται, ο παίκτης δεν τρελαίνεται με την ιδέα της μεταγραφής του στη συγκεκριμένη ομάδα. Το τι ισχύει και το τι όχι σε όλο αυτό το στόρι, που μόνο ευφάνταστο δε μοιάζει, πλέον, θα φανεί τις επόμενες μέρες...

Πηγή: sportdog.gr
loading...
 
Top