ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Δεν περίμενε την πρόταση αυτή. Έπρεπε να βρεθεί μια λύση με τη γυναίκα του.

ΤΗΣ ΤΖΕΝΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗ/ Περιοδικό YES
Οι ώρες ήταν πολύ δύσκολες. Κάθισαν και συζήτησαν για αρκετή ώρα για το μέλλον τους. Εκείνος προσπαθούσε να βρει στο μυαλό του την ιδανική λύση αλλά δεν μπορούσε. Το πρόσωπό του για πρώτη φορά έπειτα από πολύ καιρό ήταν σκυθρωπό. Όπως τότε που τον είχαν πνίξει τα οικονομικά προβλήματα και είχε παραδεχτεί ότι δεν είχε χρήματα για να πάρει γάλο στο παιδί του. Εκείνη προσπαθούσε να μείνει όσο πιο ψύχραιμη μπορούσε. "Αν πρέπει να χωρίσουμε, ας χωρίσουμε. Αν νομίζεις ότι είναι καλύτερα, εγώ δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα", του είπε. Εκείνος δεν απάντησε, αλλά όλα δείχνουν πως η απόφαση είναι δεδομένη.
Ο Μάρκος Σεφερλής δεν κρύβει ότι θέλει να συνεχίσει την πρωινή εκπομπή. Μπορεί να έχασε στα... σημεία από τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, όμως η μάχη ήταν πολύ σκληρή και οι εντυπώσεις που άφησε σε αυτόν το νέο του ρόλο ήταν άκρως θετικές. Οπότε ήταν λογικό να ξεκινήσουν συζητήσεις για την παραμονή του τη νέα σεζόν. Στην αρχή οι πιθανότητες συμφωνίας ήταν πολύ λίγες, έπειτα το κλίμα αντιστράφηκε, φάνηκε ότι το deal ήταν κοντά, αλλά με μία βασική προϋπόθεση, πέρα φυσικά από τα νέα οικονομικά δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί. Ποια ήταν αυτή; Το κανάλι θα ήταν εκείνο που θα αποφάσιζε για τους συνεργάτες του Μάρκου και όχι εκείνος, όπως έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο.

"Δεν είμαστε σετάκι"

Αυτό σήμαινε, φυσικά, το τέλος της συνεργασίας της Έλενας Τσαβαλιά με το κανάλι και δεν ήταν τυχαία η τοποθέτηση της ηθοποιού πριν από λίγο καιρό που διαχώριζε τη θέση της από τον σύζυγό της. "Με τον Μάρκο δεν είμαστε σετάκι επαγγελματικά, είμαστε σύζυγοι, είμαστε στο ίδιο σπίτι, είμαστε μαζί, έχουμε οικογένεια, αλλά επαγγελματικά είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι. Δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητο επειδή ο Μάρκος είναι κάπου να είμαι κι εγώ". Ούτε τυχαίο ήταν επίσης το γεγονός ότι υπήρχε συνεχής διαρροή ονομάτων για τη γυναικεία παρουσία του πρωινού, αλλά η Έλενα δεν ήταν ποτέ μέσα.
Ο Σεφερλής συζήτησε με την Τσαβαλιά την πρόταση που δέχτηκε. Μπορεί να νιώθει πιο άνετα στο πλευρό της Έλενας, που τον ξέρει όσο καμία, όμως δεν μπορούσε παρά να ρίξει στο τραπέζι το θέμα του (τηλεοπτικού) χωρισμού τους. Η Τσαβαλιά χωρίς δεύτερη σκέψη έκανε πίσω. Δεν ήθελε να σταθεί εμπόδιο στην επιθυμία του άντρα της, ο οποίος δεν έχει κρύψει ότι του αρέσει πολύ το πρωινό. Και από τη στιγμή που αυτό δείχνει να τον ευχαριστεί δεν το σκέφτηκε πολύ και του είπε να προχωρήσει τις συζητήσεις. Του άναψε το "πράσινο φως" άσχετα αν οι επαφές καταλήξουν σε συμφωνία ή όχι.
loading...
 
Top