ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Είναι αδιανόητο να πιστέψει κανείς, πως ένας τέτοιος τραυματισμός προήλθε από μία παιδική καραμέλα!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1
Ήταν μια μέρα σαν όλες τις άλλες και η μαμά Χάρλεϊ, ξύπνησε το πρωί και άρχισε να ετοιμάζει τον γιο της Λάχλαν. Όμως μία καραμέλα που έφαγε πριν το πρωινό του άλλαξε το πρόγραμμα όλης της υπόλοιπης μέρας και αυτό γιατί η καραμέλα, έκανε αυτό που βλέπετε στη γλώσσα του Λάχλαν.
Η Χάρλεϊ, ανέβασε τη φωτογραφία με την τραυματισμένη γλώσσα του γιου της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook γράφοντας:
«Ένιωσα την ανάγκη να μοιραστώ αυτή την εικόνα μαζί σας: Αυτό συνέβη όταν έφαγε μία καραμέλα. Δημιουργήθηκε μια ολόκληρη τρύπα στη γλώσσα του!».
--------------------------------------------------------------------------------------------
Η μητέρα εξήγησε ότι την καραμέλα του την είχε φέρει το προηγούμενο βράδυ ο θείος του. Ο γιος της, αμέσως μόλις ξύπνησε την έφαγε. Λίγο αργότερα ωστόσο άρχισε να της διαμαρτύρεται ότι το στόμα του πονάει πολύ. Μόλις του ζήτησε να ανοίξει το στόμα, είδε μια ολόκληρη τρύπα στη γλώσσα του.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1Η συγκεκριμένη καραμέλα είναι στην αρχή ξινή και μετά γλυκαίνει. Ο Λάλχαν, ρούφηξε την καραμέλα και κάπως έτσι τραυματίστηκε η γλώσσα του. Η μαμά μάλιστα, ανέβασε και την καραμέλα ώστε να ενημερώσει τους άλλους γονείς, να είναι αρκετά προσεκτικοί.

Ανέφερε ωστόσο ότι η εταιρία, κάτω από τα συστατικά της καραμέλας, αναφέρει ότι η υπερβολική κατανάλωση, μπορεί να προκαλέσει τραυματισμούς στη γλώσσα και το στόμα.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 2
Το επόμενο απόγευμα η γλώσσα, του μικρού αγοριού ήταν αρκετά επουλωμένη. Από αυτό του, το πάθημα ο πιτσιρικάς υποσχέθηκε να μην ξαναφάει ποτέ καραμέλα!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 3
Πηγή: mothersblog.gr
loading...
 
Top