ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Μπορεί οι Ερυθρόλευκοι να κέρδισαν την Τβέντε (2-1), αλλά η μεγάλη είδηση έρχεται από το παρασκήνιο του φιλικού! Ποιος παικταράς δεν έπαιξε γιατί ετοιμάζεται να πάρει μεταγραφή;

Πολλοί θα απόρησαν με την απουσία του Αρτούρ Μαζουάκου στο φιλικό με την Τβέντε (2-1) και σίγουρα αυτό το γεγονός από μόνο του μπορεί να κινήσει υποψίες για το μέλλον του Γάλλου άσου στον Ολυμπιακό.
Ο αριστερός μπακ των Ερυθρολεύκων αποτελεί "μήλον της έριδος" για πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, ωστόσο ο Ολυμπιακός δε θα ήθελε να παραχωρήσει έναν από τους καλύτερους παίκτες του την περσινή σεζόν χωρίς να αποκομίσει σημαντικό οικονομικό όφελος.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το ιατρικό επιτελείο των Πειραιτών, ο Μαζουακού ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις και γι΄ αυτό τον λόγο δεν αγωνίστηκε στο αποψινό φιλικό με την ολλανδική ομάδα. Βέβαια, αυτό μπορεί να έχει και μια άλλη ερμηνεία.

Οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει κάνουν λόγο για προχωρημένες διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον Ολυμπιακό και ομάδα του εξωτερικού για την παραχώρηση του Γάλλου και πιθανότατα γι΄ αυτό δεν χρησιμοποιήθηκε στο σημερινό αγώνα από τον Μάρκο Σίλβα. Να μην επιβαρυνθεί, δηλαδή, ο μικροτραυματισμός που αντιμετωπίζει ενόψει μιας ενδεχόμενης μεταγραφής.

Η πρόταση, μάλιστα, που έχει φτάσει στα γραφεία των πρωταθλητών πλησιάζει κατά πολύ τις απαιτήσεις τους για τον Μαζουακού, κάτι που υποδηλώνει πως το deal είναι πλέον πολύ κοντά και πως ο 21χρονος αμυντικός θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό μετά από έναν χρόνο επιτυχημένης παρουσίας.

Πηγή: sportdog.gr
loading...
 
Top