ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Η συγκινητική ιστορία από την
Αργεντινή με πρωταγωνίστριες την Κάρλα μια 34χρονη φανατική φίλαθλο του ποδοσφαίρου και τη Μία την 14χρονη εκ γενετής τυφλή κόρη της.

Η 34χρονη Κάρλα από την Αργεντινή και η 14χρονη Μία δεν είναι δύο οποιεσδήποτε φίλαθλοι της Άρσεναλ Σαραντί.

Η Μία πάσχει εκ γενετής από το σύνδρομο Μορσιέρ, μια μορφή σεπτο – οπτικής δυσπλασίας, το οποίο την καθιστά τυφλή και με νοητικά και κινητικά προβλήματα.

Χάρη στη μητέρα της Κάρλα είναι και η ίδια φανατική οπαδός της Άρσεναλ Σαραντί και την περασμένη Κυριακή αμφότερες έδωσαν το παρών στον εκτός έδρας αγώνα με τη Σαρμιέντο.

Οι φιλοξενούμενοι ήθελαν τη νίκη για να κερδίσουν την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία της Αργεντινής και τα κατάφεραν με ένα εύστοχο πέναλτι του Γάρατε στο 19’.

Η Κάρλα πόσταρε στο λογαριασμό της στο Twitter το στιγμιότυπο που περιγράφει το γκολ και τους έξαλλους πανηγυρισμούς της με τη γλυκύτατη Μία, με το βίντεο να γίνεται viral.

Σχολιάζοντας το βίντεο στον λογαριασμό της η Κάρλα έγραψε ότι «κάθε μητέρα λέει πως ο γιος της είναι ο καλύτερος, αλλά εγώ νομίζω ότι η καλύτερη είναι η κόρη μου. Είναι τυφλή εκ γενετής και αυτό ήταν το καλύτερο γκολ που της περιέγραψα. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω την περηφάνεια που ένιωσα όταν την είδα να πανηγυρίζει».

Παρότι σε δηλώσεις της στο Infobae τόνισε πως η Μία «δεν καταλαβαίνει όλα όσα γίνονται στο ματς», σημείωσε ότι «καταλαβαίνει όταν μπαίνουν γκολ αλλά αν δεν τα πανηγυρίσει, τότε το ματς δεν έχει τελειώσει. Επειδή δεν βλέπει, πιο πολύ της αρέσει να πανηγυρίζει και να τραγουδάει μαζί μας».




Πηγή: http://bit.ly/2camdcI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top