ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Το δεύτερο θύμα του 35χρονου serial killer στην Κύπρο ήταν η άτυχη Arian Palanas Lozano.Το άψυχο σώμα της 28χρονης γυναίκας από τις Φιλιππίνες εντοπίστηκε στο φρεάτιο του μεταλλείου του Μιτσερού, εκεί όπου λίγες μέρες πριν είχε αρχίσει να αποκαλύπτεται το κουβάρι της φρίκης, όταν και εντοπίστηκε το άψυχο σώμα της επίσης Φιλιππινέζας Mary Rose.To SigmaLive εξασφάλισε μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η 28χρονη 12 μέρες πριν χαθούν τα ίχνη της σε παραλία στον Πρωταρά. Τα ίχνη της 28χρονης είχαν χαθεί στις 21 Ιουλίου του 2018, στην Αγλαντζιά, όταν και έγινε επίσημη καταγγελία στην Αστυνομία.

Πώς σκότωνε τα θύματά του ο «Ορέστης» – Τι έδειξε η νεκροτομή

ι νέες νεκροτομές που διενεργήθηκαν χθες 30/4 και σήμερα 1/5 από τον ιατροδικαστή Ανδρέα Μαρνερίδη, ο οποίος μετέχει στο κλιμάκιο της Scotland Yard που βρίσκεται στη Κύπρο, κατέδειξαν πως τα δύο θύματα του ίλαρχου δολοφονήθηκαν με στραγγαλισμό.

Ο δράστης δεν χρησιμοποίησε τις παλάμες και τα δάχτυλα, αλλά το εσωτερικό μέρος του αγκώνα σφίγγοντας τον λαιμό τους. Για την Marry Rose και την γυναίκα που βρισκόταν στη βαλίτσα στη Κόκκινη Λίμνη, καταγράφηκε ως αιτία θανάτου «στραγγαλισμός – κεφαλοκλείδωμα». Για τις άλλες δύο, την Arian Palanas Lozano από τις Φιλιππίνες και την Kahda Anu από το Νεπάλ δεν διαπιστώθηκε η αιτία του θανάτου τους.

Για τη γυναίκα που βρέθηκε στη βαλίτσα, επιβεβαιώθηκε η εκτίμηση που είχε δημοσιεύσει o «Π» ότι πρόκειται για τη 36χρονη Livia – Florentina Bunea από τη Ρουμανία. Όπως ανέφεραν έγκυρες πηγές, τα στοιχεία του σωματότυπου της οδηγούν στο συμπέρασμα πως πρόκειται για τη Livia. Πηγή: SigmaLive.com , politis.com.cy


Πηγή: http://bit.ly/2camdcI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top