ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ισόβια ποινή και 25 χρόνια κάθειρξη στον δολοφόνο της Ζωής Δαλακλίδου στην Ξάνθη επέβαλε το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Θράκης.


Επίσης, το δικαστήριο επέβαλε στον Χρήστο Παπάζογλου διαρκή στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων. Ιδια η ποινή και πρωτόδικα.

Το φρικιαστικό έγκλημα, παραμονές Xριστουγέννων του 2018 (21 Δεκεμβρίου) είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η Ζωή Δαλακλίδου επέστρεφε στο πατρικό της από νυχτερινή διασκέδαση. Ο Χρήστος Παπάζογλου, ο οποίος έναν μήνα πριν είχε ανοίξει μανάβικο στη γειτονιά της άτυχης κοπέλας, την είχε εντοπίσει και όπως έλεγε μετά τη σύλληψή του «τού άρεσε», της είχε στήσει καρτέρι, τη βίασε και εν συνεχεία με τη βενζίνη που έβγαλε από το μηχανάκι του της έβαλε φωτιά και την έκαψε. Η σορός της έφερε φρικτές κακώσεις.

Για τη βιαιότητα του εγκλήματος με θύμα την άτυχη Ζωή Δαλακλίδου ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του εισαγγελέα: «Ούτε ο Ομέρ Βρυώνης δεν συμπεριφέρθηκε στον Αθανάσιο Διάκο όπως συμπεριφέρθηκες εσύ στη Ζωή».

Συντετριμμένος ο πατέρας της Ζωής Δαλακλίδου πλησίασε τον δολοφόνο της κόρης του Χρήστο Παπάζογλου, έσκυψε και του είπε: «Δεν αξίζεις όχι μόνο το βλέμμα μου, αλλά ούτε και το σάλιο μου».

Σύμφωνα με το Thraki Today, ο κατηγορούμενος Χρήστος Παπάζογλου κατά τη διάρκεια της απολογίας του ισχυρίστηκε πως εκείνο το βράδυ είχε βγει να διασκεδάσει και είχε πιει μόνος του ένα λίτρο τσίπουρο. Στην επιστροφή συνάντησε τη Ζωή, την πείραξε, εκείνη του ζήτησε να την αφήσει ήσυχη.

Από εκεί και μετά, όπως είπε, δεν θυμάται τα όσα φρικτά ακολούθησαν. Λίγο πριν από την τελική ετυμηγορία του εισαγγελέα, το μόνο που μπόρεσε να ψελλίσει ήταν ένα «συγγνώμη».

Το δικαστήριο διατήρησε στον κατηγορούμενο την αρχική ποινή των ισοβίων, ενώ δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό.


Πηγή: http://bit.ly/2camdcI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top