ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Μια μητέρα άφησε την 18χρονη κόρη της να κοιμηθεί με έναν «sugar daddy» προκειμένου να πληρώσει τις πλαστικές επεμβάσεις της.


Ο παρουσιαστής του «The Kyle Files», Τζέρεμι Κάιλ συνομίλησε με την Τζορτζίνα Κλαρκ και την αποκάλεσε «αηδιαστική» καθώς άφησε την κόρη να χορέψει και να κάνει σεξ με άντρες, που αποκαλούνται sugar daddies, οι άντρες μεγαλύτερης ηλικίας που πληρώνουν πανάκριβα ρούχα, διακοπές σε πεντάστερα ξενοδοχεία και κόβουν μηνιαίο «χαρτζιλίκι» σε γυναίκες μικρότερης ηλικίας με αντάλλαγμα τη συντροφιά τους.

«Ποια μητέρα αφήνει την 18χρονη κόρη της να χορέψει και να κοιμηθεί με πιο μεγάλους άντρες για να κάνει επεμβάσεις;», ρώτησε ο παρουσιαστής στην εκπομπή που επικεντρώθηκε γύρω από τους κινδύνους των πλαστικών.

Η ξανθιά μητέρα στα αριστερά με μαύρο φόρεμα μιλάει και η κόρη της στα δεξιά, την κοιτάει.

Η ξανθιά μητέρα στα αριστερά με μαύρο φόρεμα μιλάει και η κόρη της στα δεξιά, την κοιτάει.

Μητέρα και κόρη μιλούν για τις αισθητικές παρεμβάσεις

Η Κάιλα, 23χρονών πλέον, σχεδίαζε τις επεμβάσεις που θα έκανε για να μοιάσει στην Κέιτι Πράις από τα 11 της χρόνια. Η μητέρα της δήλωσε πως η κόρη της ξόδεψε τα εφηβικά της χρόνια οργανώνοντας τις επεμβάσεις.

Στο παρελθόν, η Τζορτζίνα είχε πει πόσο χαρούμενη ήταν για την κόρη της είχε κάνει στριπτίζ για να χρηματοδοτήσει τις πλαστικές της και ήταν υποστηρικτική όταν διάλεξε έναν 50χρονο sugar daddy στα 18 της.

Η μητέρα στα αριστερά με μπλε φόρμα και η κόρη στα αριστερά με ροζ

Η μητέρα στα αριστερά με μπλε φόρμα και η κόρη στα αριστερά με ροζ

Οι δυο τους ποζάρουν μερικά χρόνια πριν

Στην εκπομπή, ωστόσο, η Κάιλα αποκάλυψε πως θέλει να επιστρέψει σε μια πιο φυσική εμφάνιση, καθώς αισθάνεται «γελοία». «Η πρώτη μου επέμβαση έγινε πριν από περίπου έξι χρόνια. Θυμάμαι πως ήθελα πολύ να το κάνω. Υπάρχει πίεση στο να είσαι νεαρό κορίτσι σήμερα, το φαινόμενο Κιμ Καρντάσιαν, το Instagram και οι selfies. Και αν δεν αισθάνεσαι ευτυχισμένος με τον εαυτό σου και έχεις τα χρήματα, πας και τα κάνεις», αναφέρει.

Η μητέρα της, πάντως, θεωρεί τα γεμάτα της χείλη «πολύ όμορφα».


Πηγή: http://bit.ly/2camdcI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top