Υλικά
:
1/2 κιλό σιμιγδάλι λεπτό
Μια κούπα ελαιόλαδο
Ξύσμα από 2 πορτοκάλια
2 ποτήρια χυμό πορτοκάλι
200 γρ ζάχαρη
Εκτέλεση:
Ζεσταίνουμε σε μια κατσαρόλα το ελαιόλαδο και προσθέτουμε το σιμιγδάλι και τη ζάχαρη.
Ρίχνουμε και υπόλοιπα υλικά στην κατσαρόλα.
Χαμηλώνουμε την φωτιά και ανακατεύουμε καλά το γλυκό μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά.
Στρώνουμε το μείγμα σ΄ένα ταψί και βάζουμε την πορτοκαλόπιτα για μόνο δέκα λεπτά στον φούρνο.
:
1/2 κιλό σιμιγδάλι λεπτό
Μια κούπα ελαιόλαδο
Ξύσμα από 2 πορτοκάλια
2 ποτήρια χυμό πορτοκάλι
200 γρ ζάχαρη
Εκτέλεση:
Ζεσταίνουμε σε μια κατσαρόλα το ελαιόλαδο και προσθέτουμε το σιμιγδάλι και τη ζάχαρη.
Ρίχνουμε και υπόλοιπα υλικά στην κατσαρόλα.
Χαμηλώνουμε την φωτιά και ανακατεύουμε καλά το γλυκό μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά.
Στρώνουμε το μείγμα σ΄ένα ταψί και βάζουμε την πορτοκαλόπιτα για μόνο δέκα λεπτά στον φούρνο.
Πηγή: https://ift.tt/2camdcI
loading...
Δημοσίευση σχολίου
Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.