ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
andrika magio med 2018Η εταιρία  MED υπόσχεται και φέτος άνετη εφαρμογή και μοναδικά σχέδια που ταιριάζουν σε κάθε άνδρα. Θα σου δείξω τα πιο στιλάτα
ανδρικά μαγιό MED, για φέτος το καλοκαίρι ,για να είσαι κομψός και στην παραλία.
Είτε σου αρέσουν τα κοντά μαγιό που είναι πάντα στη μόδα, είτε προτιμάς τα λίγο μακρύτερα και ευκολοφόρετα ανδρικά μαγιό, όλα είναι εδώ για να γνωρίσεις και να δεις τι θα φορεθεί στις παραλίες φέτος το καλοκαίρι.

Μοναδικά ανδρικά μαγιό MED για φέτος το καλοκαίρι!


Εμπριμέ μαγιό

Ένα κοντό μαγιό ανδρικό, χαρίζει στυλ και άνεση σε κάθε άνδρα. Συνδυασμένα με τη μοναδική ποιότητα και τα μοδάτα σχέδια της MED, σίγουρα θα είσαι από τους πιο κομψούς και γοητευτικούς άνδρες της παραλίας. Χρωματικοί συνδυασμοί του μαύρου με κίτρινου ή πορτοκαλί, και του αγαπημένου μπλε-μαύρου ή λευκού-μαύρου είναι εδώ να χαρίσουν ζωντάνια στις παραλίες.

Μονόχρωμα μαγιό

Τα μονόχρωμα ανδρικά μαγιό MED, είναι διαχρονικά και κομψά, ενώ όλα έχουν μια μοναδική λεπτομέρεια, είτε στο πλάι, είτε με ρίγες που τα κάνουν εξαιρετικά μοντέρνα και όμορφα. Τα χρώματα που φέτος θα φορεθούν πολύ, είναι το μπλε, το λευκό, το μαύρο και το κόκκινο.
Μπορείς να δεις ακόμα Τα 8 θαλάσσια σπορ που πρέπει να δοκιμάσεις φέτος το καλοκαίρι!

Μακρύ μαγιό

Ένα μακρύ μαγιό, χαρίζει απίστευτη άνεση στις κινήσεις σου και ταιριάζει σε άνδρες κάθε ηλικίας. Η εταιρία MED, έχει πολλά σχέδια για να διαλέξεις το ιδανικό για εσένα, ενώ τα χρώματα της στην πλειοψηφία τους, για φέτος, είναι ζεστά και ταιριάζουν σε όλους τους τόνους του δέρματος.
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top