ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Μουντιάλ χωρίς μπύρα δεν γίνεται (+ burger από τα χεράκια σου)

Μπάλα και μπίρα για τους άνδρες είναι έννοιες ταυτόσημες. Τώρα που είναι και περίοδος
Μουντιάλ, οι αντροπαρέες δεν έχουν καλύτερο από το να θαυμάσουν τα μεγάλα αστέρια του ποδοσφαίρου παρέα με μπίρες και μεζέδες.
Ξέρουμε βέβαια ότι όσο φίλαθλη και αν δηλώνει η κοπέλα σας, αυτές είναι στιγμές που προτιμάτε να τις ζήσετε αποκλειστικά με τους φίλους σας ή και μόνοι σας. Θα μπείτε μόνοι και στην κουζίνα, λοιπόν, ετοιμάζοντας τα καλύτερα και πιο εύκολα σνακ για να συνοδεύσετε τις μπίρες (ο πληθυντικός σε αυτή την περίπτωση επιβάλλεται).
Θα παίξουμε “βρώμικα” σε αυτό το παιχνίδι, επιλέγοντας burgers με ζουμερά μπιφτέκια και αφράτα ψωμάκια. Ναι, ναι ξέρουμε πόσο σας αρέσουν και σε εμάς το ίδιο, γι αυτό και τα προτιμάμε όταν βλέπουμε μπάλα. Και επειδή δεν είναι καθόλου δύσκολα στην προετοιμασία, γιατί να τα παραγγείλεις όταν μπορείς να τα φτιάξεις; Άσε που μπορείς να προσθέσεις μέσα και ό,τι υλικά σου αρέσουν!
Αν πρόκειται δε να μαζευτεί μεγάλη παρέα στο σπίτι και στη βεράντα παίζει ψησταριά, δεν το συζητάμε, θα ανάψετε κάρβουνα, θα βγάλετε την τηλεόραση έξω ή έστω θα τη γυρίσετε από το σαλόνι ώστε να βλέπετε έξω όσο θα κάνετε BBQ!
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top