ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Το ανθρώπινο πνεύμα ποτέ δεν πρέπει να παραδίδει τα όπλα.



Ένας άνθρωπος που το σώμα του έχει υποστεί τραυματισμούς ή ασθενήσει, αν έχει θέληση για ζωή και αρνηθεί να εγκαταλείψει, μπορεί να πετύχει καταπληκτικά πράγματα.

Πάρτε για παράδειγμα τον Ευγκένι Σμιρνόφ. Από μικρό παιδί λάτρευε τον χορό. Ώσπου μετά από ένα τραγικό ατύχημα με μοτοσικλέτα, ξύπνησε τρομοκρατημένος στο νοσοκομείο χωρίς το δεξί του πόδι.

Ο Ευγκένι πάντα ονειρευόταν να βγει στην τηλεόραση μπροστά σε ολόκληρη τη χώρα και να παρουσιάσει σε όλους τις χορευτικές του ικανότητες. Αλλά η απώλεια του ποδιού του τον οδήγησε πολύ γρήγορα στο να ξεχάσει το μεγάλο του όνειρο.

Μόνο προσωρινά όμως. Μετά από το αρχικό σοκ, κατάλαβε ότι αν και τα πράγματα είναι πλέον διαφορετικά, αυτό δεν σημαίνει καθόλου ότι δεν μπορεί να χορέψει και πάλι.

Έτσι, μετά από ατελείωτες ώρες πρακτικής αλλά και εκμάθησης στο πως θα ισορροπεί στο ένα του πόδι, ο Σμιρνόφ πήρε την όμορφη παρτενέρ του και αποφάσισε να ζήσει το μεγάλο του όνειρο.

Όταν τέλειωσε το χορευτικό του, κριτές και κοινό σηκώθηκαν όρθιοι και τον χειροκροτούσαν. Όχι μόνο εκτέλεσε μια καταπληκτική και εξαιρετικά δύσκολη χορογραφία, αλλά άνοιξε την ψυχή του σε όλους εκείνη τη μέρα.

Πάνω από όλα όμως, μας έδωσε ένα μεγάλο μάθημα. Ότι και να μας συμβεί, ποτέ δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω και ποτέ μα ποτέ δεν πρέπει να εγκαταλείπουμε τα όνειρά μας.

Απολαύστε τον..



Πηγή: https://ift.tt/2camdcI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top