ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Το γεγονός ότι ένας τραγουδιστής, ένας
ηθοποιός ή μια παρουσιάστρια έτυχε να είναι γνωστοί μέσα από την δουλειά τους, δεν τους κάνει περισσότερο ή λιγότερο σημαντικούς ανθρώπους από τους υπόλοιπους.

Και αυτό πρέπει μερικοί να το βάλουν καλά στο μυαλουδάκι τους. Κανένας ψευτό-celebrity δεν είναι κάτι περισσότερο από έναν γιατρό που επιτελεί κοινωνικό έργο ή μια καθαρίστρια που χωρίς αυτή πολλοί θα αρρωσταίναμε από την βρώμα και την χολέρα…

Γιατί τα λέω όλα αυτά; Γιατί δεν είναι λίγοι εκείνοι που χάνουν το «μπαλάκι» και θεωρούν ότι επειδή έτυχε μέσα από την δουλειά τους να τους γνωρίζει ο κόσμος μπορούν να συμπεριφέρονται με αλαζονεία . Όχι κουκλίτσα… δεν είναι έτσι τα πράγματα.

Αναφέρομαι σε γνωστή παρουσιάστρια που με τα καμώματα της προκάλεσε την οργή αρκετών συμπολιτών μας σε καράβι στην Ραφήνα. Παρά το γεγονός ότι είχε πολύ κόσμο, ο οποίος περίμενε την αποβίβαση του, εκείνη δεν ταλαιπωρήθηκε καθόλου. Τι έκανε; Με την βοήθεια ενός ναύτη πέρασε μπροστά από όλη την σειρά, ώστε να πάρει πρώτη το αυτοκίνητο της.

Όπως αντιλαμβάνεστε το γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο και προκάλεσε την αντίδραση και τα αρνητικά σχόλια του κόσμου που περίμενε υπομονετικά. Ανάμεσα και σε αυτούς αρκετοί γνωστοί δημοσιογράφοι… και όπως γνωρίζετε πολύ καλά ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον… Έτσι, η πληροφορία έφτασε σύντομα κοντά μας.

Ωστόσο, είναι άξιο απορίας αν η παρουσιάστρια, η οποία ταξίδευε και στην πρώτη θέση, ζήτησε την εξυπηρετησούλα ή αν της το πρότειναν οι υπεύθυνοι του καραβιού. Γιατί αν συνέβη αυτό πρόκειται για λάθος που μοιράζεται στα δύο. Τόσο για τους υπεύθυνους που το πρότειναν, όσο και για την ίδια που το αποδέχθηκε. ΝΤΡΟΠΗ.

Δείτε το παρακάτω βίντεο του Nassos Blog:


Πηγή: https://ift.tt/2AgrrNC
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top