ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Η παχυσαρκία είναι ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα στην Αμερική. Η Nikki Webster, που είναι 34, ήταν τόσο παχύσαρκη που δεν μπορούσε πια να περπατήσει ή να πλυθεί μόνη της πια.



«Το βάρος μου με έχει ακινητοποιήσει. Το σώμα μου πονάει, το μισώ. Αλλά το φαγητό είναι ο εθισμός μου και ο εθισμός μου με σκοτώνει.»

Η ιστορία της Nikki καταγράφτηκε από την εκπομπή TLC ‘My 600lb’ όπου αποκαλύφτηκε πως ζύγιζε 294 κιλά.

Μετακόμισε από το Αρκάνσας στο Τέξας για να δουλέψει με τον Dr. Nowzaradan, έναν χειρούργο που ειδικεύεται σε παχύσαρκους ασθενείς.

Ο γιατρός είπε στην Nikki πως έπρεπε να χάσει 23 κιλά πριν υποβληθεί στην επέμβαση. Χρειάστηκε 3 μήνες για να χάσει βάρος και τότε τελικά μπορούσε επιτέλους να προχωρήσει με την επέμβαση στο στομάχι.

Η επέμβασή της ήταν πετυχημένη και έχασε 94 κιλά σε ένα χρόνο. Μιλούσε και με έναν ψυχοθεραπευτή τακτικά για να σιγουρέψει πως δεν θα ξαναέπαιρνε το αρχικό της βάρος.

Η απώλεια βάρους της Nikki σταμάτησε όταν πέθανε ο κολλητός της, Michael, αφού υποβλήθηκε στην ίδια επέμβαση για να χάσει βάρος.

Προσπάθησε πολύ για να βρει ξανά κίνητρο αλλά ο γιατρός της είπε πως αν χάσει περισσότερο βάρος θα μπορούσε να κάνει την επέμβαση αφαίρεσης του περιττού δέρματος από τη κοιλιά της.

Μετά την κοιλιοπλαστική, της αφαίρεσαν 25 κιλά επιπλέον δέρματος. Ωστόσο, λόγω επιπλοκών έπρεπε να την βάλουν ξανά στο χειρουργείο.

Παρά τις δυσκολίες, η Nikki πλέον είναι εντελώς διαφορετική. Η εσωτερική της αιμορραγία σταμάτησε και τελικά κατάφερε να επιστρέψει σπίτι.

Μπορούσε επιτέλους να αγοράσει τα ρούχα που της άρεσαν και την ζήτησε ακόμα και σε ραντεβού ένας από τους πολύ καλούς της φίλους!

Κατάφερε επίσης να κάνει ποδήλατο για πρώτη φορά μετά από χρόνια.








Πηγή: https://ift.tt/2camdcI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top