ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
collection h&m 2018 andrikiΗ νέα ανδρική collection H&M, αποτελείται από διαχρονικά κομμάτια με άνετη εφαρμογή και πολύ στυλ. Καμπαρντίνες, μποτάκια,
μοντέρνα σακάκια και παντελόνια που μπορείς να φορέσεις παντού είναι μόνο λίγα από τα ρούχα και αξεσουάρ που έχει αυτή η κολεξιόν.
Η αγαπημένη Σουηδική εταιρία ρούχων, μας εντυπωσιάζει και φέτος με τα πρωτότυπα σχέδια της και την υπέροχη ποιότητα των ενδυμάτων-υποδημάτων της. Πάμε να γνωρίσουμε τις νέες τάσεις για φέτος στην ανδρική ένδυση, σύμφωνα πάντα με την αγαπημένη εταιρία.

Γνώρισε τη νέα collection H&M για την άνοιξη-καλοκαίρι 2018!

Μπλούζες – Πουκάμισα

Ανδρικές μπλούζες σε άνετες γραμμές με φωτεινά χρώματα του μπεζ και του λευκού αλλά και πιο σκούρα όπως μαύρο και μπλε κάνουν την εμφάνισή τους στη φετινή κολεξιόν. Τα πουκάμισα διαθέτουν εξίσου άνετη εφαρμογή και πιο φαρδιά γραμμή για σικάτες εμφανίσεις.

Πανωφόρια

Μοναδικά πανωφόρια όπως καμπαρντίνες, και σακάκια είναι φέτος πολύ της μόδας για casual αλλά και πιο επίσημες εξόδους. Τα σακάκια είναι μεσάτα με κλασικό σχέδιο αλλά και πιο μοντέρνα για να επιλέξει ο κάθε άνδρας το δικό του στυλ.

Παντελόνια – Σορτσάκια

Τα σορτσάκια για φέτος αποκτούν μια πιο εκλεπτυσμένη εικόνα. Μαύρο, μπεζ, μπλε είναι τα αγαπημένα χρώματα της άνοιξης και του φετινού καλοκαιριού και σίγουρα αποτελούν ιδανική επιλογή για κάθε άνδρα καθώς συνδυάζονται εύκολα. Για παντελόνια τα υφασμάτινα είναι το αντίπαλο δέος των τζιν και σίγουρα μπορείς να τα φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας και να είσαι πάντοτε καλοντυμένος και κομψός.

Παπούτσια – Αξεσουάρ

Για τα ανδρικά αξεσουάρ η H&M, έχει δημιουργήσει μια σειρά από μποτίνια με λεοπάρ σχέδιο ή όμορφα μονόχρωμα χρώματα. Για τα γυαλιά, επέλεξε κλασικούς χρωματισμούς του καφέ και του μαύρου που ταιριάζουν σε όλους τους τόνους του δέρματος. Το αγαπημένο τζόκεϊ καπέλο αποκτά μια πιο φινετσάτη εικόνα αφού φτιάχτηκε από το ίδιο ύφασμα με το υφασμάτινο παντελόνι της σειράς.
Η  νέα collection H&M, έχει μοναδικά ρούχα και αξεσουάρ που ήρθαν να μας χαρίσουν φινετσάτο ντύσιμο με δόσεις κλασικής γοητείας και μοντέρνα διάθεσης. Βρες τα όλα στη σελίδα της εταιρίας hm.com και απόκτησε υπέροχα κομμάτια που θα φορεθούν για πολλά χρόνια.
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top