ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
vrazilia gynaikesΤα γούστα των ανθρώπων είναι αντικειμενικά και είναι απολύτως λογικό. Η ομορφιά όμως είναι κάτι υποκειμενικό. Είναι πολύ δύσκολο να επιλέξεις 10 χώρες από όλο τον κόσμο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν σε κάθε χώρα όμορφες γυναίκες ανεξάρτητα με την λίστα των 10 που θα διαβάσεις.

Βέβαια το ότι είναι όμορφες δεν σημαίνει ότι πρέπει να συγχωρούμε οτιδήποτε κι αν πουν. Έχουμε πολλές περιπτώσεις από όμορφες γυναίκες με άσχημη συμπεριφορά στο παρελθόν αλλά και στο παρόν. Επειδή όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, ξεκίνα να βλέπεις τις γυναίκες που βρίσκονται στην λίστα και πες μας κι εσύ την άποψή σου.

10 Χώρες με τις πιο όμορφες γυναίκες!


Βραζιλία

vrazilia gynaikes
Οι γυναίκες της Βραζιλίας είναι γνωστές για τις καμπύλες τους και το όμορφο χαμόγελό τους. Επίσης, είναι κοινωνικές και αγαπάνε τα ταξίδια και την διασκέδαση. Σαν γυναίκες διαφέρουν σε εμφάνιση λόγω της αφρικανικής και πορτογαλικής τους καταγωγής. Σίγουρα έχεις δει πολύ όμορφες γυναίκες στο καρναβάλι του Ρίο.

Αργεντινή

goiteutikes gunaikes
Οι γυναίκες της Αργεντινής είναι επίσης πάρα πολύ όμορφες. Αυτό που τις ξεχωρίζει περισσότερο είναι τα σκοτεινά μάτια και τα σγουρά μαλλιά. Η επιδερμίδα τους δεν είναι ούτε πολύ λευκή αλλά ούτε και πολύ σκοτεινή. Είναι κάτι ενδιάμεσο αλλά έχουν όσο χρώμα χρειάζεται.

Κορέα

gunaikes korea
Οι γυναίκες της Κορέας είναι γνωστές για την έμφαση που δίνουν στην φροντίδα της επιδερμίδας και το φυσικό μακιγιάζ. Μπορεί να έχεις δει βίντεο για το πόσο αλλάζουν με το μακιγιάζ αυτές οι γυναίκες. Όπως και να’χει όμως, αυτό που βλέπεις είναι αυτό που θα κρίνεις. Δεν χωράει αμφιβολία ότι αυτό που βλέπεις τις περισσότερες φορές είναι πολύ όμορφο.

Ιταλία

gunaikes italia
Η Ιταλία φυσικά δεν λείπει από την λίστα. Όλοι ξέρουμε πόσο όμορφες είναι οι Ιταλίδες. Μην ξεχνάμε άλλωστε την καταγωγή της Monica Bellucci η οποία θεωρείται από τις πιο όμορφες γυναίκες του πλανήτη. Είναι εξίσου γνωστές για το μαύρο χρώμα των μαλλιών τους αλλά και το ποικίλο χρώμα του δέρματος.

Καναδάς

gunaikes kosmos
Από τις όμορφες γυναίκες στον κόσμο βρίσκονται στον Καναδά. Πιο συγκεκριμένα στην πόλη του Τορόντο η οποία χαρακτηρίστηκες η πιο διαφορετική πόλη στον κόσμο από το 2016.

Η.Π.Α.

amerikanides
Οι γυναίκες της Αμερικής είναι πολύ εντυπωσιακές και όμορφες. Αν ποτέ βρεθείς στην Αμερική θα συναντήσεις πολλές όμορφες και διαφορετικές μεταξύ τους γυναίκες.

Ηνωμένο Βασίλειο

omorfes gunaikes
Στο Ηνωμένο Βασίλειο θα συναντήσεις γυναίκες που η μία διαφέρει από την άλλη στην εμφάνιση αλλά και την προσωπικότητα. Επιπλέον, έχουν πολύ έντονη την αίσθηση της μόδας.

Ρωσία

gunaikes rosia
Οι γυναίκες της Ρωσίας είναι γνωστές για τα όμορφα μαλλιά τους. Το χρώμα των μαλλιών τους είναι συνήθως ξανθά, καφέ ή κόκκινα και τις περισσότερες φορές είναι παχιά και μακριά. Δεν είναι όλες ψηλές καθώς υπάρχουν και αρκετές κοντούλες. Όλες όμως είναι εξίσου όμορφες.
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top