ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Κάποιοι ικανοποιούνται με απλές διακοπές, αλλά τα πλουσιόπαιδα του Λονδίνου έχουν διαφορετική άποψη.


Τα νεαρά πλουσιόπαιδα γιορτάζουν τις διακοπές τους με στιλ, ταξιδεύοντας με ιδιωτικά τζετ και ελικόπτερα – και αυτό που τους αρέσει είναι να το επιδεικνύουν στα κοινωνικά δίκτυα.

Οι πιο πρόσφατες φωτογραφίες τους τους δείχνουν να σκαρφαλώνουν σε Lamborghini, να κολυμπάνε με καρχαρίες και να πετάνε σαμπάνια.

Ο λογαριασμός Rich Kids London στο Instagram ανήκει σε έναν 25χρονο εισοδηματία ώστε να μπορούν οι πλούσιοι πελάτες του να κοινοποιούν φωτογραφίες των πολυτελών ζωών τους.





Τα πλουσιόπαιδα κοινοποιούν τις φωτογραφίες τους μέσω Instagram και Snapchat κι εκείνος επιλέγει τις καλύτερες για τους 426.000 ακολούθους του.

«Γνωρίζω αυτούς τους πλούσιους ανθρώπους. Τους έχω μιλήσει και τώρα κάτω παρέα με όλα τα πλουσιόπαιδα στα πιο κλειστά κλαμπ στο Mayfair, στο Knightsbridge και το Chelsea. Μου στέλνουν τις φωτογραφίες τους και αν τις βρίσκω αρκετά καλές, τις δημοσιεύω. Άνοιξα τον λογαριασμό για να κινητοποιήσω τον κόσμο να τα πηγαίνει καλά και να πετύχει αυτό που θέλει. Δέχομαι καθημερινά μηνύματα από ανθρώπους που μου λένε ότι η σελίδα μου τους έχει κάνει να δουλεύουν σκληρά για να πετύχουν το όνειρο τους και ότι θέτουν υψηλούς στόχους.»





Είπε ότι οι αναφορές στους «λαϊκούς» και τους «χωριάτες» είναι ειρωνικές.

«Έχουν στόχο να προκαλούν γέλια. Μου αρέσει που ο κόσμος το παίρνει τόσο πολύ σοβαρά», είπε.

Σε μια πρόσφατη φωτογραφία που κοινοποιήθηκε στο Instagram απεικονίζεται η CJ Miles με ελάχιστα ρούχα σε πολυτελές αεροπλάνο με την εξής λεζάντα:

«Είναι φυσιολογικό να φορά κανείς τέτοια ρούχα σε ιδιωτικό τζετ;»

Σε μια άλλη φωτογραφία του Corentin Simon φαίνεται μια Lamborghini Aventador – η οποία κοστίζει πάνω από 270.000 λίρες – παρκαρισμένη στην οδό Sloane στο Chelsea.



Δεν θέλουν πάντα να ειρωνεύονται τους λιγότερο τυχερούς. Κάποιοι θέλουν απλά να επιδεικνύουν τον πλούτο τους, όπως ο John Gustafsson που κοινοποίησε βίντεο στο οποίο γεμίζει μια μπανιέρα με σαμπάνια και έγραψε στην λεζάντα: «Εξοικονομήστε νερό και κολυμπήστε στην σαμπάνια».

Αφότου γέμισε την μπανιέρα, βούτηξε μέσα και ήπιε ένα ποτήρι σαμπάνια.








Η Ria Rahman αποκάλυψε ότι πηγαίνει στο Knightbridge με την Rolls Royce της, ενώ η Julia Stakhive πόζαρε μπροστά σε μια λευκή Rolls Royce και έγραψε: «Μερικές φορές παριστάνω ότι είμαι φυσιολογική, αλλά είναι βαρετό, κι έτσι ξαναγίνομαι εγώ».


Πηγή: http://ift.tt/2camdcI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top