ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Μία άριστη μαθήτρια σκοτώθηκε στην
Κίνα από έναν συμμαθητή της στην τάξη επειδή αρνήθηκε να τον βοηθήσει με τις εργασίες, σύμφωνα με τα Κινέζικα μέσα.

Το θύμα, η 15χρονη Xiao Yi, μαχαιρώθηκε στον λαιμό στο λύκειο Jinshi στην επαρχία Fujian, στις 9 Ιανουαρίου. Λένε πως το αγόρι με επίθετο Yan, πήγε σε ένα κατάστημα και αγόρασε ένα μαχαίρι στο μεσημεριανό διάλειμμα με το οποίο επιτέθηκε στην Xiao Yi.

Σύμφωνα με αναφορές, η μαθήτρια έχασε την ζωή της λίγο αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ο δράστης έχει συλληφθεί από τις αρχές.

Η Xiao Υi ήταν πολύ καλή μαθήτρια στην τάξη της και προετοιμαζόταν καλά για τις εξετάσεις στο τέλος του μήνα. Ο δράστης, που καθόταν στο μπροστινό θρανίο, γύρισε προς το μέρος της και της έκοψε το λαιμό με μία γρήγορη κίνηση.

“Μου είπαν πως ο Yan ζήτησε από την κόρη μου να του κάνει τις ασκήσεις αλλά εκείνη αρνήθηκε. Του είπε πως δεν είχε τελειώσει τις δικές της ακόμα,” είπε η μητέρα της.

Ο Yan φέρεται να παραδόθηκε μόνος του στις αρχές μετά την δολοφονία. Έχει συλληφθεί και κρατείται από την αστυνομία για πρόκληση σωματικής βλάβης από πρόθεση.

Πλέον, έχει βγει ανακοίνωση προς όλα τα σχολεία να αυξήσουν τα μέτρα ασφαλείας και να προσπαθούν να αποτρέπουν περιστατικά βίας ανάμεσα στους μαθητές.

πηγή: viralman.gr


Πηγή: http://ift.tt/2hWqqBA
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top