ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Survivor αποκλειστικό: Τα πάνω - κάτω έρχονται την επόμενη εβδομάδα! Τι θα συμβεί και θα ανατρέψει τα δεδομένα του παιχνιδιού;



Η ψυχολογία στους Διάσημους πλέον είναι κάτι παραπάνω από... κάκιστη, κάτι που φάνηκε και από την αντίδραση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, αμέσως μετά την ήττα στο χθεσινό αγώνισμα! Η αθλητικογράφος δεν ήταν σε καλή μέρα, αφού τα περισσότερα αγωνίσματα τα έχασε, καθώς ήταν λίγο πιο άτυχη στον στόχο…

Αυτό έκανε την νεαρή αθλητικογράφο να νιώθει ενοχές, ρίχνοντας ευθύνες στον εαυτό της για την ήττα και όταν την ρώτησε ο Τανιμανίδης, ενω αρχικά προσπαθούσε να συγκρατηθεί, στην συνέχεια ξέσπασε σε κλάματα επειδή θα αναγκαστεί να σπάσει το «παρεάκι» τους, όπως είπε η ίδια! Εκείνη την στιγμή την αγκάλιασε ο Χρανιώτης ο οποίος ήταν εξίσου συγκινημένος!

Το βαρύ κλίμα συνεχίστηκε και κατά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Μπο, αφού οι 4 παίκτες που είχαν απομείνει ήταν ιδιαίτερα δεμένοι μεταξύ τους! Ο ράπερ, στην ανακοίνωση του Τανιμανίδη για την αποχώρηση του ήταν ψύχραιμος ενώ οι συμπαίκτες του στεναχωρέθηκαν πολύ. Ο ίδιος είπε πως ήταν προετοιμασμένος και κρατάει μόνο τα καλά!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ;

Και κάπου εδώ φτάνουμε στην μεγάλη αποκάλυψη για το τι πρόκειται να συμβεί στην επόμενη εβδομάδα! Εκεί όπου θα αποχωρήσει ακόμα ένας παίκτης και τα κουκιά είναι μετρημένα! Τι θα συμβεί; Κατά 90% η αποχώρηση της νέας εβδομάδας θα είναι... γυναικεία υπόθεση! Και αυτό γιατί με βάση την 24ωρη ψηφοφορία οι δύο τελευταίες αυτή την στιγμή στην κατάταξη είναι η Σάρα και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη! Και όπως μας έχει διδάξει η εμπειρία μας μέχρι στιγμής από το παιχνίδι, πολύ δύσκολα γυναίκα παίρνει ατομική ασυλία ενώ θεωρείται δεδομένο πως και οι δύο θα δοθούν υποψήφιες από τους συμπαίκτες τους!

Επομένως το πιο πιθανό σενάριο είναι από το νέα εβδομάδα να μείνει μόλις μια γυναίκα στο παιχνίδι, βάζοντας στην ουσία την άλλη στα... πιτς, αφού δεν θα μπορεί να αγωνιστεί αντίπαλη με άνδρα! Τι θα συμβεί σ' αυτή την περίπτωση; Είναι ένα ερώτημα που αιωρείται και καλείται να απαντήσει σύντομα η παραγωγή του Survivor! To μόνο σίγουρο είναι πως έρχεται μεγάλη... ανατροπή στο παιχνίδι!

Πηγή: http://ift.tt/2r8jB2s
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top