ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Το Πρωινό άδειασε δημόσια τη Σόφη Πασχάλη! Η συνέντευξή της που προκάλεσε έκρηξη και η αποκάλυψη για τον πονηρό παίκτη στο Survivor!



Η Σόφη Πασχάλη είναι καλεσμένη σήμερα το βράδυ στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, και μίλησε για το Survivor.

«Βλέπετε άλλα πράγματα από αυτά που ζούμε. Ήταν δυο κάμερες την ώρα του γυρίσματος, δεν τα πιάνουν όλα. Ό,τι εγώ είπα ήταν επειδή ήθελα να τα δείτε. Δεν έχω ψηφίσει ποτέ. Με τον Ντάνο ήμουν έτσι τότε, με εκείνα τα γεγονότα. Τώρα που έχει τελειώσει όλο αυτό, θα τους αγκαλιάσω και θα τους ιλήσω όλους όταν τους δω, γιατί είμαι δίκαιος άνθρωπος. διαβάστε παρακάτω…

Δεν θα απαντήσω αν διαφέρει ο Ντάνος από αυτό που δείχνει. Δεν εστιάζω σε ό,τι δεν θέλω να μεγεθύνεται. Για μένα έχει τελειώσει. Από τη στιγμή που βγήκα και μίλησα στο κοινό, για μένα έχει τελειώσει!» είπε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι, προκαλώντας τα εύλογα σχόλια της παρέας του Πρωινού.

«Μια χαρά το έχει πιάσει το παραμύθι η Πασχάλη! Προφανώς και τα έκανε όλα αυτά, τις ίντριγκες, επειδή τα ήθελε! Άρα μην παραπονιέται μετά!» είπαν Σάσα και Τσουρός, ενώ η Σάσα αποκάλυψε: «Υπάρχει και ένα πονηρούλης στο παιχνίδι, που όταν πλησιάζουν οι κάμερες, κάνει δουλειές, και όταν φεύγουνε, δεν κάνει τίποτα!»

«Εγώ διαφωνώ με τη Σόφη που όταν έχεις υπηρετήσει ένα πρότζεκτ, το φτύνεις δυο μήνες μετά! Την κράξανε όλοι και τώρα τα πάει καλά με όλους! Παραδέχεται ότι ήταν ανακατώστρα και ιντριγκαδόρισσα! Λέει ότι είναι όλο πίσω της, αλλά πηγαίνει για το Survivor σε όλες τις εκπομπές!» συνέχισαν τα σχόλια.

Πηγή: http://ift.tt/2rYFsgO
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top