ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Το καυτό δημοσίευμα - επιβεβαίωση από εφημερίδα της συμπρωτεύουσας κι οι τελευταίες εξελίξεις που ανατρέπουν όλα τα δεδομένα! Κάντε "κλικ" για να είστε μέσα στα πράγματα...


Νέο δημοσίευμα, αυτή τη φορά από τη Θεσσαλονίκη και την εφημερίδα Forza, ήρθε να επιβεβαιώσει αυτό που συζητιέται εδώ και μέρες στην πιάτσα για τον Ιβάν Σαββίδη και τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ότι, δηλαδή, πλέον τα αφεντικά του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ δεν έχουν τόσο ...ζεστές σχέσεις, σε προσωπικό επίπεδο τουλάχιστον, ωστόσο εξακολουθεί να τους συνδέει -στην παρούσα φάση- ο κοινός στόχος για την αλλαγή στα ηνία της ΕΠΟ.

Παράλληλα, στο ίδιο ρεπορτάζ τονίζεται ξεκάθαρα το γεγονός ότι έχουν σταματήσει οι ...εχθροπραξίες ανάμεσα στην πλευρά του Ιβάν Σαββίδη και του Βαγγέλη Μαρινάκη, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει για την περίφημη "συμμαχία" των τριών, τη στιγμή που ο Γιάννης Αλαφούζος δείχνει να παίρνει τον δικό του ...μοναχικό δρόμο, χωρίς να ταυτίζεται με τις θέσεις των υπολοίπων, μιας και βλέπει σχεδόν σε κάθε αγωνιστική τον Παναθηναϊκό να αποτελεί το εύκολο "θύμα" ορισμένων διαιτητών και βοηθών. Ένα γεγονός, μάλιστα, που επισημαίνεται στο εν λόγω δημοσίευμα, όπως και η επιθετική στάση που κρατούν τα Μέσα που πρόσκεινται στον Παναθηναϊκό, κάτι που αναδείκνυαν μέχρι τώρα μόνο τα "ερυθρόλευκα" ΜΜΕ.

Το μόνο σίγουρο σε αυτή τη φάση είναι ότι φαίνεται να αλλάζουν σε μεγάλο βαθμό οι συσχετισμοί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το ότι η "συμμαχία" Σαββίδη-Μελισσανίδη δεν υφίσταται, τουλάχιστον στη μορφή που είχε μέχρι πρόσφατα, είναι ένα δεδομένο αδιαμφισβήτητο, όπως επίσης και το ότι δεν υπάρχει, πια, "πόλεμος" ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, στο βαθμό που υπήρχε έως τώρα, κάτι που διαπιστώνεται και από τα τελευταία "ερυθρόλευκα" πρωτοσέλιδα.

Από την άλλη, ο Γιάννης Αλαφούζος έχει αποφασίσει να "ανεξαρτητοποιηθεί" από τις τελευταίες "ζυμώσεις", με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό, κάτι που αναμένεται να φανεί προσεχώς και από τα "πύρα" που προαναγγέλλουν οι Πράσινοι πως θα ρίξουν από εδώ και πέρα προς πάσα κατεύθυνση και χωρίς διακρίσεις, με αφορμή και την τελευταία διαιτησία στο ματς με την Ξάνθη. Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, το χθεσινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Πράσινης, με τίτλο "Μόνοι μας και όλοι τους"...

Με λίγα λόγια, το θέμα ΕΠΟ έχει ουσιαστικά κλείσει και από την τωρινή "αντιπολίτευση" θεωρείται τελειωμένο και κλειδωμένο, αφού οι Ενώσεις ανά την Ελλάδα είναι μετρημένα κουκιά. Αυτό που τώρα πια έχει σημασία στα επόμενα επεισόδια που θα δούμε στα γήπεδα και έξω από αυτά, δηλαδή στο προσκήνιο, αλλά και στο παρασκήνιο, έχει να κάνει αποκλειστικά με τις προσωπικές σχέσεις των τεσσάρων. Αυτό είναι το κλειδί, όπως λένε άνθρωποι που κινούνται πέριξ των κορυφαίων επιχειρηματιών της χώρας που εμπλέκονται με το ποδόσφαιρο.

Οι προσωπικές σχέσεις και οι ...αντοχές τους!

Πηγή: sportdog.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top