ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Την γνωρίσαμε πριν 13 χρόνια μέσα από την συμμετοχή της στο «Survivor». Αμέσως μετά, συνέχισε να εργάζεται στην τηλεόραση, καθώς την βλέπαμε στο «Fort Boyard» και στο «Real Housewives». Σήμερα η Ορθούλα Παπαδάκου έχει αφήσει πίσω της τον κόσμο της τηλεόρασης και είναι υπεύθυνη marketing σε πολυεθνική εταιρεία.

Η Ορθούλα μένει σε μια τριώροφη μεζονέτα στα νότια προάστια και πριν από λίγες μέρες, άνοιξε τις πόρτες του σπιτιού της στο περιοδικό «YOU» και μας ξενάγησε στους εντυπωσιακούς χώρους του.

Πρόκειται για ένα σπίτι που συνδυάζει το μοντέρνο μαζί με τις πιο παλιές τάσεις της μόδας. Κυρίαρχο χρώμα σε όλα τα δωμάτια είναι το λευκό, χρώμα που ηρεμεί και συμβολίζει την αρμονία.

«Το σπίτι μας είναι το κρησφύγετό µας, εκεί όπου αποµονωνόµαστε από την καθηµερινή τρέλα που ζούµε µε τη δουλειά µας αλλά και από όλους όσοι µας περιτριγυρίζουν» είπε η ίδια και πρόσθεσε: «Είναι πολύ σηµαντικό το σπίτι µου όπως και οι άνθρωποι που µε περιβάλλουν να έχουν µόνο θετική αύρα, όλα τα υπόλοιπα είναι περιττά, εξάλλου δεν έχουµε αντοχές πια αλλά ούτε και διάθεση να κάνουµε παραπάνω υποµονή..Οι εποχές είναι δύσκολες και οι καταστάσεις µας πνίγουν».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top