ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Το παρασκήνιο που κυκλοφορεί στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, για τον λόγο που ο Κώστας Φορτούνης βλέπει το τελευταίο διάστημα την 11άδα με τα κυάλια!

Να ξεκαθαρίσουμε από την αρχή ότι ο Κώστας Φορτούνης αποτελεί το πιο σημαντικό περιουσιακό στοιχείο του Ολυμπιακού, είναι ίσως ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής στην ηλικία του και έχει αποδείξει την περασμένη αγωνιστική περίοδο τι μπορεί να προσφέρει.

Από τη μία όμως οι συνεχείς αλλαγές στους προπονητές και από την άλλη το κακό καλοκαίρι γενικότερα για τον οργανισμό του Ολυμπιακού, προφανώς επηρέασαν και τον Έλληνα άσο.

Που δεν βρίσκει θέση στην 11άδα των πρωταθλητών, αλλά όπως υποστηρίζουν όσοι παρακολουθούν τις προπονήσεις, δικαίως συμβαίνει αυτό σε μεγάλο βαθμό.

Γιατί αγωνιστικά δεν ήταν σε καλή κατάσταση το προηγούμενο διάστημα, με αποτέλεσμα ο Πάουλο Μπέντο να μην τον χρησιμοποιεί...

Μόνο που από το να μην είναι στο βασικό σχήμα, μέχρι να βρίσκεται ακόμα και εκτός αποστολής, η διαφορά είναι μεγάλη!

Και δεν είναι λίγοι οι οπαδοί του Ολυμπιακού που μας ρωτάνε πώς ήταν δυνατόν να έμενε συνεχώς εκτός μάχης, αν και σήμερα φαίνεται ότι θα έχει φανέλα βασικού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ...

Η απάντηση έρχεται από την πιάτσα των μάνατζερ, καθώς το σενάριο αναφέρει ότι το καλοκαίρι έσκασε πολύ καλή πρόταση τόσο για τον ίδιο όσο και για τον Ολυμπιακό, προκειμένου να πουληθεί!

Μόνο που το πρωτάθλημα που συμμετέχει η συγκεκριμένη ομάδα που κατέθεσε την πρόταση, είναι τελείως... αντιτουριστικό!

Πολύ περισσότερο για έναν ποδοσφαιριστή σε αυτή την ηλικία, που πέρσι έκανε αρκετά μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης να ασχοληθούν με την περίπτωσή του.

Με αποτέλεσμα να... στραβώσουν μαζί του από την ομάδα και να θέλουν να του κάνουν κάποια... γυμνάσια!

Το γράφουμε ξανά: Η εικόνα του Φορτούνη το τελευταίο διάστημα έτσι κι αλλιώς δεν ήταν καλή σε αγώνες και προπονήσεις, ενώ και ψυχολογικά ο νεαρός άσος δεν ήταν στα καλύτερά του.

Ο λόγος που χάθηκε από την 11άδα, δηλαδή, ήταν καθαρά αγωνιστικός και απόφαση του Πάουλο Μπέντο, που τον βλέπει καθημερινά στις προπονήσεις του Ρέντη...

Αλλά από το να μην παίζει βασικός, μέχρι το να μένει εκτός 18άδας, ο ποδοσφαιριστής που την περασμένη αγωνιστική περίοδο ήταν ο καλύτερος της ομάδας του, υπάρχει κάποια απόσταση...

Πηγή: sportdog.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top