ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Μια 35χρονη κομμώτρια φέρεται ότι μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από τον άντρα της μέσα στο διαμέρισμα τους, επειδή εκείνος νευρίασε που η γυναίκα του έγινε Χριστιανή. Ο Amir Darbanou κατηγορήθηκε για τον θάνατο της γυναίκας του Nasrin Abek όταν το σώμα της εντοπίστηκε μέσα στο διαμέρισμα τους στο εύπορο προάστιο Potts Point την Πέμπτη.

Ο 42χρονος Ιρανός φέρεται να εξαγριώθηκε με το γεγονός ότι η Abek είχε στραφεί στον
Χριστιανισμό και την σκότωσε με μαχαίρι την Τετάρτη το βράδυ, σύμφωνα με το Sydney Morning Herald.

Η αστυνομία ανακάλυψε το πτώμα όταν μπήκαν με την βία στο σπίτι του ζευγαριού στις 6:20 το πρωί, καθώς ο πατέρας της Abek είχε εκφράσει την ανησυχία του για την κόρη του. Ο Darbanou φέρεται ότι είχε καλέσει τον πεθερό του στο Ιράν για να του πει ότι η Abek πέθανε την Τετάρτη το βράδυ και συνελήφθη όταν βρέθηκε το σώμα του την επόμενη μέρα.

Ο πατέρας της Abek είπε ότι ο πόνος στην καρδιά του εξαιτίας του θανάτου της κόρης του είχε χειροτερεύσει καθώς χρειάστηκε να καλέσει την αστυνομία αρκετές φορές πριν μπορέσουν να κάνουν κάτι. Είπε ότι είχε ανησυχήσει επειδή δεν την είχε ακούσει για μεγάλη περίοδο, αναφέρει το Nine News.

Ο 42χρονος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες παρακολουθούσε την γυναίκα του, δεν έκανε έκκληση ή αίτηση για εγγύηση όταν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο την Πέμπτη.

Η αστυνομία είπε ότι δεν είχε πληροφορίες για ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας ανάμεσα στο ζευγάρι, το οποίο ζούσε στην Αυστραλία εδώ και 4 χρόνια με βίζα, αλλά οι γείτονες ανέφεραν ότι άκουσαν κραυγές από το διαμέρισμα την Τετάρτη το βράδυ.

Μια γειτόνισσα είπε ότι άκουσε τις ανατριχιαστικές κραυγές από το διαμέρισμα στις 4:40 το απόγευμα, αλλά μετά από αυτό ησυχία.

Άκουσε τους ντετέκτιβ να λένε ότι υπήρχε πολύ αίμα μέσα στο διαμέρισμα καθώς έψαχναν για το φονικό όπλο στην μπροστινή αυλή.

Ο επιθεωρητής Mick Fitzgerald είπε ότι οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι βρήκαν το μαχαίρι με το οποίο φέρεται να δολοφονήθηκε η Abek κατά την διάρκεια έρευνας σε κάτι σκουπίδια εκεί κοντά, αλλά σε αυτό το στάδιο των ερευνών είναι πολύ νωρίς για να πουν κάτι με σιγουριά.

Ο Darbanou αναμένεται να παρουσιαστεί ξανά στο δικαστήριο στις 24 Νοεμβρίου.
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top