ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0



Γράφει: Αλέξης Πολίτης......
Το ξεστόμισε ο Βαγγέλης και μοιραία μας σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο, μιας και ρεύμα εκατομμυρίων αμπέρ διαπέρασε τα ταπεινά κορμιά μας.«Ελιά ή χάος», θρασύτατα και άβουλα γατάκια.



Οι συνειρμοί και οι τύψεις του μέσου Έλληνα, μετά από αυτό το ανελέητο ντεμαράζ δηλώσεων και εντυπώσεων του προέδρου, αναπόφευκτοι:

Αν το βαθύ ΠΑΣΟΚ με το λεβεντόπαιδο τον Λοβέρδο, δηλαδή η Ελιά, βουλιάξουν στις Ευρωεκλογές, οι σημαίες στα μπαλκόνια των σπιτιών μας αλλά πρωτίστως στις καρδιές μας θα κυματίζουν μεσίστιες. Μαύροι κι άραχνοι καπνοί και καφέ έως τσιρλί σύννεφα θα καταπλακώσουν τα όνειρά μας για ισονομία, εντιμότητα, αξιοκρατία, ότι ακριβώς δηλαδή πρέσβευε και θα πρεσβεύει στην Ελλάδα εις τον αιώνα των αιώνων αμήν, διαχρονικά το πράσινο πανάγιο μοναστήρι.

Αν το ΠΑΣΟΚ και ο Βάγγος ο τρισμέγιστος πατώσουν στις Ευρωεκλογές, οι Έλληνες αυτόματα θα βγούμε από το ευρώ, θα αυτοριχτούμε μέσα σε αέναους λάκκους με κωλοδάχτυλα, η κόλαση θα είναι πια για μας και μόνο για μας. Ως εκ θείου θαύματος και τιμωρίας θα δακρύζουν καθαρό αίμα τα μάτια μας και πολύ δύσκολα θα μας ξανασηκωθεί. Το ηθικό.

Αν η ΠΑΣΟΚάρα, αυτός ο στιβαρός εγγυητής της σταθερότητας και του παχυλού μισθού μου φάει φούμο από τον αχάριστο, αγνώμονα λαό, η Φατμέ θα αφοδεύσει ολάκερο το Γενί Τζαμί, η φοράδα θα καταχέσει ολάκερο το αλώνι και το πράσινο θεόσταλτο επί γης κίνημα θα λάβει άδοξο χέσιον τέλος. Το ίδιο και ο κατάπτυστος λαός. Γιατί δε φτάνει που σας έδωσαν χωριάταροι αυγό, το θέλατε και ρουφηχτό.

Το βαθειά λαϊκό μοβιμέντο που έβγαλε μέσα από τα σπλάχνα του τον Άκη, τον Γιάννο, τονΚοσκωτά, το Μένιο, τον Τσουκάτο, τον Μαντέλη, τον ΓΑΠ, το Μνημόνιο και τα άλλα παιδιά πρέπει να στηριχτεί. Οι διδάκτορες της χρεοκοπίας και οι εφευρέτες της μεταπολίτευσης είναι επιτακτική ανάγκη να μην εξαψανιστούν, αλλά να προστατευθούν ως άλλες χελώνες καρέτα – καρέτα ή ως άλλοι γυπαετοί της Κρήτης.

Αν κατουρήσεις σε μια ελιά, στη θάλασσα ή στο ποτάμι, θα το βρεις στο λάδι, στο ψάρι και το αλάτι.

Για αυτό μετανοείτε! «Ψωμί, Ελιά κι Αντώνη βασιλιά» πτωχοί τω πνεύματι πληβείοι…

*Follow on twitter: @AlexisPolitis

apokalipseto.blogspot.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top