Με μία ξεχωριστή συναυλία και με μοντέλα επί σκηνής σε ρόλο concert crowd, ολοκληρώθηκε χθες βράδυ η 26η Athens Xclusive Designers Week με το fashion show Parthenis, στο συναυλιακό χώρο Fuzz. H AXDW ολοκληρώθηκε με το πιο μουσικό fashion show που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ! To Fuzz μεταμορφώθηκε σ’ ένα ατμοσφαιρικό σκηνικό, όπου τα μοντέλα πραγματοποίησαν ένα μοναδικό dance performance πάνω στη σκηνή μαζί με το μουσικό συγκρότημα Chickn ξεσηκώνοντας τους παρευρισκόμενους και αναδεικνύοντας τις δημιουργίες της σχεδιάστριας με χορευτικές κινήσεις.

Σε αυτό το ξεχωριστό show πρωταγωνίστησαν τα τολμηρά ντραπαρίσματα, τα stretchy leathers και οι μεταλλικές υφές όπου μπλέχθηκαν με κλασσικές αναφορές και μινιμαλιστικές ημιδιαφάνειες, δημιουργώντας μια μυστηριώδη digital-age αισθητική με ένα retro-modern ύφος. Η νέα συλλογή Parthenis χαρακτηρίζεται από απαλές και ζεστές φθινοπωρινές αποχρώσεις με το λαδί και το μπεζ άλλοτε σε πιο γλυκούς και άλλοτε σε πιο off-white τόνους να κυριαρχούν και να εναρμονίζονται με ιδιαίτερες βελούδινες κρεπ-σατέν και ponyskin υφές.
Με αυτό τον τρόπο έκλεισε η αυλαία της 26ης AXDW, στην οποία πραγματοποιήθηκαν 37 shows μέσα σε πέντε ημέρες κατακλύζοντας το Ζάππειο Μέγαρο αλλά και άλλες τοποθεσίες με ξεχωριστές δημιουργίες και λαμπερές παρουσίες. Η Εβδομάδα Μόδας ανανεώνει το ραντεβού της για την επόμενη σεζόν τον Μάρτιο του 2020.

26th Athens Xclusive Designers Week
 Platinum Sponsor: Z Empire Global
Gold Sponsor: Rene Furterer
 Silver Sponsor: Nescafé Gold
 New Designers Awards Sponsor: 1664 Blanc
Hospitality Sponsor: Αcademia of Athens Hotel
 Makeup Product Sponsor: DUST+CREAM
 Hairstyling Partner: Ilias & Staff Salons
 Makeup Partner: Freddy Make up Stage
 Official Transfer Partner: Porsche & SIXT
 Official Travel Sponsor: Executive Travel
 Backstage Sponsor: HP
Official Supporter: Stefaniotis Events
 Catering Partner: L’Artigiano
Communication Sponsors MAD, MAD RADIO, MUSIC 89.2, YOU, DELUXE, TLIFE, FASHION DAILY
Partners: So Fine! Communications Management, Σχολή Κομμωτικής Diamantopoulos

Under the auspices: Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ), Δήμος Αθηναίων, Enterprise Greece, Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων (ΠΣΕ), Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ), Σύνδεσμος Εξαγωγέων (ΣΕΒΕ), Eμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ), Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΒΕΑ), Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών (ΕΣΑ), Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βιοτεχνιών και Βιομηχανιών Πλεκτού Ενδύματος (ΠΣΒΒΠΕ), Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης Ελλάδας (ΣΕΛΠΕ)
Πηγή