ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Η είδηση ότι ο Ίκερ Κασίγιας υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο προκάλεσε σοκ σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο, κι όχι μόνο.


Ο «Άγιος» Ίκερ βρίσκεται πλέον εκτός κινδύνου, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να αναγκαστεί να βάλει πρόωρο τέλος στη σπουδαία του καριέρα.

Ο καρδιολόγος και πρώην γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης, Χουάν Αντόνιο Κορμπαλάν μίλησε για την κατάσταση του Κασίγιας, εκτιμώντας - δυστυχώς - ότι πολύ δύσκολα θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο 38χρονος γκολκίπερ.

«Δεν μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο με στεφανιαίο στεντ. Είναι αδύνατον, πόσω μάλλον για έναν τερματοφύλακα. Ο Ίκερ θα κάνει μια κανονική ζωή, αλλά δεν θα παίξει ξανά επαγγελματικά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κορμπαλάν.

Όπως αναφέρουν τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης, ο Κασίγιας κατέρρευσε την ώρα της προπόνησης «παγώνοντας» όλους όσοι παρακολούθησαν το περιστατικό.

Ο Ισπανός γκολκίπερ μετά τα όσα βίωσε έστειλε το πρώτο του μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο.

Ο Κασίγιας μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter συγκεκριμένα έγραψε: «Όλα υπό έλεγχο εδώ. Μία μεγάλη τρομάρα, αλλά η δύναμη μας παραμένει άθικτη. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τα μηνύματα και την αγάπη σας».


Πηγή: http://bit.ly/2LwBW5o
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top