ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Η συντηρητική γυναίκα είχε επανειλημμένα ζητήσει από το σύζυγό της να σταματήσει να βλέπει πoρνό γιατί το θεωρούσε "προσβολή απέναντι στην ίδια αλλά και στον Θεό".


Μια 69χρονη γυναίκα από το Πάιν Μπλαφ του Αρκάνσας καταδικάστηκε την Τρίτη για τη δολοφονία του συζύγου της. Αιτία που πυροδότησε το χέρι της ήταν η... εμμονή του άντρα της να παρακολουθεί ταινίες πoρνό.

Η Πατρίσια Χιλ είχε επανειλημμένα ζητήσει από τον 65χρονο σύζυγό της, Φρανκ, να σταματήσει να βλέπει ταινίες πoρνογραφικού περιεχομένου, όπως συνήθιζε, έχοντας κάνει συνδρομή σε πoρνογραφικό κανάλι.

Ο άνδρας όμως δεν σταματούσε τη συνήθειά του αυτή, παρά τις αλλεπάλληλες εκκλήσεις της. Είχε μάλιστα, μετατρέψει την αποθήκη που είχαν πίσω από το σπίτι τους, σε προσωπικό του χώρο, για να παρακολουθεί ανενόχλητος με τις ώρες. Η Χιλ μάλιστα είχε διακόψει δύο φορές τη συνδρομή στο κανάλι, όμως ο 65χρονος την ανανέωνε κρυφά.

Η 69χρονη βγήκε εκτός εαυτού, όταν μια μέρα, βλέποντας τον λογαριασμό της καλωδιακής τους τηλεόρασης, διαπίστωσε ότι ο άντρας της είχε ενεργοποιήσει εκ νέου το κανάλι. Πήγε στην αποθήκη, όπου τον έπιασε «στα πράσα» να παρακολουθεί τα αγαπημένα του προγράμματα. Πήρε το όπλο που είχαν για αυτοπροστασία, επέστρεψε στην αποθήκη και τον πυροβόλησε δύο φορές στα πόδια.

Όπως ανέφερε ενώπιον δικαστή, δεν πίστευε ότι τα τραύματα θα ήταν μοιραία. Η Χιλ ισχυρίστηκε ότι τράβηξε τη σκανδάλη για να τραβήξει την προσοχή του. Όπως επισήμανε ο δικηγόρος της 69χρονης, η πoρνογραφία στο μυαλό της «ισοδυναμούσε με προσβολή απέναντι στην ίδια αλλά και απέναντι στον Θεό».

Να σημειωθεί ότι αφότου πυροβόλησε τον σύζυγό της, η Χιλ κάλεσε η ίδια την αστυνομία και δήλωσε την ενοχή της.

Ακολουθεί η κλήση που έκανε η 69χρονη στις Αρχές για να ενημερώσει για το περιστατικό:



Πηγή: http://bit.ly/2camdcI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top