ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Στις αποκαλυπτικές δηλώσεις του Γιώργου Μαυρίδη για το τέλος της φιλίας του με τον
Σάκη Τανιμανίδη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, ο Σάκης επέλεξε να απαντήσει απλά, λιτά και απέριττα, με μία "δηλητηριώδη" πρόταση.

Εντύπωση προκάλεσαν οι αποκαλυπτικές δηλώσεις του Γιώργου Μαυρίδη κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στην εκπομπή "Μετά τα μεσάνυχτα", όταν αναφέρθηκε στο τέλος της φιλίας του με τον Σάκη Τανιμανίδη και για τα παράπονα που έχει προς το πρόσωπό του πρώην συνεργάτη του.

Ο Γιώργος Μαυρίδης εξήγησε πως τον πείραξε το γεγονός πως στο World Party αναφερόταν το όνομα του Σάκη Τανιμανίδης ως εμπνευστής του concept, αλλά και ότι, ενώ τον βοήθησε πολύ σε αυτό το project, εκείνος το "έπαιζε" πως τα έκανε όλα μόνος του και δεν εκτίμησε κάποια πράγματα.

Είπε μεταξύ αλλων:

"Τον πιλότο πληρώσαμε, στο χαρίσαμε, σε στηρίξαμε, δανεικά σου δώσαμε... Όταν τελείωσε και ρωτούσαν τον Σάκη σε συνεντεύξεις πού βρήκε τα λεφτά, απαντούσε "FFF (Friends, family and fools)". Εντάξει, ρε κολλητέ, την ψυχή μου έχω δώσει. Δηλαδή, αν μη τι άλλο πες "ο Γιώργος".

Στα παράπονα του Γιώργου Μαυρίδη και στην εκ βαθέων εξομολόγησή του στην Ελεονώρα Μελέτη, εκφράζοντας την πικρία του και το πόσο πληγώθηκε από τη συμπεριφορά του, ο Σάκης Τανιμανίδης αποφάσισε να απαντήσει απλά, λιτά και απέριττα, ανεβάζοντας ένα instagram story που ήταν, όμως, "δηλητηριώδες":

"Ποτέ μην τσακωθείς με κάποιον που πιστεύει τα ψέματά του".

Η λιτή και


Πηγή: http://bit.ly/2camdcI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top